Нова м:тел учионица на Електротехничком факултету у Источном Сарајеву

26.10.2022. 12:10
1
ИЗВОР: katera.news

Као компанија која доказано брине о заједници у којој послује, те која несебично улаже у науку и образовање, у циљу омогућавања што бољих услова за рад и усавршавање студената, м:тел је у овој години донирао средства за адаптацију и реновирање учионица Електротехниког факултета у Источном Сарајеву.

Директорица компаније м:тел Јелена Триван је са деканом Електротехничког факултета Источно Сарајево Божидаром Поповићем, уз присуство професора, студената и гостију, свечано отворила још једну, недавно обновљену учионицу на овом факултету.

Учионица, која је намијењена студентима прве и друге године  Електротехничког факултета, има све што је потребно за рад и учење, али и прелијеп амбијент.

Поповић је истакао да Електортехнички факултет његује дугогодишњу сарадњу са компанијом м:тел, те изразио задовољство што се традиционално пријатељство и дугогодишња сарадња наставља и сваке године све више развија.

- Данас нећу бити скроман. Ово је најљепша рачунарска учионоца у цијелом региону. Наши пријатељи и сарадници, који нас посјећују од Беча до Јапана, одушевљени су оним што овдје имамо. Поносан сам на наше пријатеље из м:тел-а и нашу сарадњу – рекао је Поповић и поручио присутним студентима да сада у потпуности имају све услове да уче и буду најбољи.

Триван је истакла да је овој пројекат један од њених омиљених.

- Највише волим да улажем у образовање, јер сам некад била професорица. Помогли смо ЕТФ-у Бањалука и ЕТФ-у Источно Сарајево да се направе учионице достојне за пристојан рад и учење. Следећег месеца расписујемо и позив за стипендије, а управо студенти са овог факултета су наши најчешћи стипендисти, који након стипендија и праксе своје каријере започињу у м:тел-у као инжењери. Не позивамо вас на лоше, позивамо вас на један од најбољих послова и дајемо вам мотивацију да будете добри и успешни у свему, ми вас чекамо - поручила је она.

Марија Деворић, бруцош Електротехничког факултета, истакла је да је сигурна да ће у новој, савремено опремљеној учионици, стицати нова знања.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Električar 26.10.2022. 15:31
  Ovi strujati inženjeri znaju posao.
  Izgleda da nešta rade i mimo nastave.
Повезане вијести
Разговарано о могућностима студирања студената из Индије на ЕТФ-у (ФОТО) Разговарано о могућностима студирања студената из Индије на ЕТФ-у (ФОТО)
Компанија Net Check потврдила лидерство м:тел-а Компанија Net Check потврдила лидерство м:тел-а
Ново издање онлајн верзије "М:агазина" Ново издање онлајн верзије "М:агазина"
Најчитаније
 • У Источном Сарајеву ноћас горјела четири аутомобила
  8h 1m
  1
 • Оштећена три возила у пожару у Спасовданској улици
  10h 44m
  0
 • Крађа из маркета у Источном Новом Сарајеву
  10h 58m
  1
 • Горјело ауто у Миљевићима
  11h 1m
  1
 • Годишњица напада на свештеничку породицу Старовлах на Палама
  12h 40m
  0