Нова побједа рогатичких кошаркаша

05.04.2022. 13:53
0
ИЗВОР: katera.news

Кошаркаши Рогатице остварили су још једну побједу. У препуној спортској дворани у Рогатици поразили су Слободу 73 из Новог Града резултатом 64:59.

Рогатичани су од почетка сусрета имали предност и нису допуштали противнику да преузме доминацију.

Капитен Немања Окиљевић и Никола Пилиндавић дали су највећи допринос побједи Рогатице са 19, односно 18 постигнутих кошева. Окиљевић је показао доминацију и у другим сегментима игре са највише скокова и асистенција, саопштено је на страници општине Рогатица.

Овом побједом Рогатичани су утврдили своју позицију на врху табеле, тачније на 3. мјесту. Осим тога, као што је познато одраније, квалификовали су се и за учешће у плеј-офу, гдје ће настојати да обезбиједе учешће у Премијер лиги БиХ.

За КК “Рогатица” у сусрету са “Слободом 73” играли су: Ивковић, Балчаковић, Пухалац, Радмиловић, Николић, Милидраг, Пилиндавић, Окиљевић С, Рацковић, Окиљевић Н, Шушић и Буљугија.

Коментари 0
Повезане вијести
Власеничке основке наставиле традицију – фуриозно до титуле најбољих кошаркашица Српске (ФОТО) Власеничке основке наставиле традицију – фуриозно до титуле најбољих кошаркашица Српске (Ф...
Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    7h 41m
    6
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    7h 46m
    1
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    8h 38m
    0
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    21h 8m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    8h 52m
    0