Нова тарифна опција за неограничен приступ друштвеним мрежама

04.03.2022. 11:51
0
ИЗВОР: Катера

Нова тарифна опција Друштвене мреже немијењена корсницима м:тел препаид тарифа Kombinuj i Dopuna, омогућава ти да седам дана за само 2 КМ уживаш у неограниченом приступу друштвеним мрежама "Фејсбук", "Инстаграм" и "Тик Ток".

Ову нову тарифну опцију можеш да користиш док се налазиш у м:тел мобилној мрежи, али и у региону Западног Балкана јер куповином и активацијом ове тарифне опције добијаш бонус од 400 МБ мобилног интернета по максималној брзини који ти омогућава коришћење и док се налазиш у некој од мрежа региона Западног Балкана, саопштено је из ове компаније.

Активацију тарифне опције Друштвене мреже можете извршити путем m:tel web sajta, m:go апликације, сервиса Мој мени позивом *100# или путем слања СМС-а на број 065/1199 слањем кључне ријечи FACEON7.

За више информација позови 066 10 10 10.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    13h 9m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    11h 11m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    10h 4m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    10h 9m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    9h 12m
    1