Новац за хаљине и одијела дали у хуманитарне сврхе

12.06.2020. 17:12
0
ИЗВОР: СРНА

Матуранти Гимназије “Петар Кочић” из Новог Града новац намијењен за матурске хаљине и одијела усмјерили су у хуманитарне сврхе, као помоћ у лијечењу ученику ове школе, рекао је директор Зоран Марић.

Марић је навео да је вечерас организована прослава матуре уз поштовање свих препорука с циљем спречавања ширења заразе вирусом корона.

Ученик генерације новоградске Гимназије “Петар Кочић” је Саво Царић, а вуковци Јована Билбија, Маргарета Боромиса, Тијана Мијатовић, Јована Дрљача, Сања Јелисавац и Биљана Мачкић.

Школовање у Гимназији завршава 56 матураната.

Гордана Вујановић, директор Средњошколског центра “Ђуро Радмановић”, рекла је да матуранти ове школе неће имати матурско вече.

– Ове школске године имамо 175 матураната. Ученици и разредне старјешине су се изјаснили да неће славити матурско вече – навела је Вујановићева.

Ученик генерације је Катарина Поповић, са смјера фармацеутски техничар, а вуковац Љиљана Мисирача, са смјера техничар мехатронике.

Коментари 0
Повезане вијести
Са сусрета прве генерације гимназијалаца у Рогатици – Виђење након 50 година Са сусрета прве генерације гимназијалаца у Рогатици – Виђење након 50 година
Фочански матуранти: Професори су нам помогли да постанемо бољи људи Фочански матуранти: Професори су нам помогли да постанемо бољи људи
У Калиновику прославили 40 година матуре и присјетили се дивних успомена У Калиновику прославили 40 година матуре и присјетили се дивних успомена
Најчитаније
  • Војно возило које је смрскало "форд" теже и од аутобуса
    22h 36m
    2
  • ПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због основа сумње да је мучио и убио пса
    3h 11m
    0
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    5h 0m
    0
  • Малим херојима у борби за живот потребна подршка друштва
    23h 49m
    0
  • Како је некад изгледао час физичког (ФОТО)
    4h 4m
    0