Новак Ђоковић се пласирао у полуфинале Мастерса у Риму

19.09.2020. 17:05
0
ИЗВОР: srpskainfo

Новак Ђоковић се пласирао у полуфинале Мастерса у Риму након што је уз доста муке савладао Доминика Кепфера са 2:1 (6:3, 4:6, 6:3).

Најбољи тенисер свијета је одиграо лош меч, са пуно осцилација и проблема у игри. Имао је пуно неизнуђених грешака, слаб сервис, тако да је морао да уложи много напора како би изборио полуфинале.

Новак Ђоковић је одиграо чудан први сет! Српски тенисер је кренуо сјајно, наметнуо је свој ритам игре ривала и лагано повео са 4:0. И када се чинило да ће лако привести сет крају, услиједио је велики пад.

Ђоковић је везао неколико грешака, изгубио је свој сервис и онда је Нијемац ухватио ритам. Смањио је на 4:3 и при томе направио још један гем, па је запријетио. Новак је ипак успио да се смири и да ипак са новим брејком добије овај период игре.

У другом сету Ђоковић је наставио са осцилацијама. Повео је са 2:0 и онда опет стао. Кепфер је био све сигурнији добио је поене након дужих размјена и у потпуности преокренуо меч и повео са 4:3. У финишу овог сета Ђоковић је изједначио, а затим имао и двије брејк лопте које није искористио, па је Нијемац затим направио потпуни преокрет и дошао до сета.

Ђоковић се баш мучио са форхендом у овом мечу. Тако је било и у трећем сету. Новак је направио брејк у трећем гему, а онда је успио да сачува ту предност до краја.

Противник у полуфиналу му је Каспер Руд.

Коментари 0
Повезане вијести
Уништен Ђоковићев мурал у Београду Уништен Ђоковићев мурал у Београду
Радови у току: Најбољи тенисер икада добија још један мурал у Српској! Радови у току: Најбољи тенисер икада добија још један мурал у Српској!
Ђоковић у трећем колу Ју-Ес опена, Ђере предао меч Ђоковић у трећем колу Ју-Ес опена, Ђере предао меч
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 16m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 39m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 12m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 9m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 0m
    0