Нове мјере у Србији морају да се поштују и у ноћним клубовима

29.06.2020. 20:49
0
ИЗВОР: Tanjug

Предсједница Владе Ана Брнабић састала се данас, послије представника тржних центара и шопинг молова, и са представницима Удружења ноћних барова и клубова у Београду, а тема састанка биле су нове мјере у циљу сузбијања заразне болести Covid-19, које су од сутра на снази у престоници.

Предсједница Владе упознала је власнике и закупце ноћних барова и клубова у Београду да од сутра неће бити дозвољен улазак ни у један затворени објекат у Београду без заштитне маске.

Усаглашен је бескомпромисан став да здравље грађана има апсолутни приоритет и да се све мјере донесене у циљу заштите здравља људи морају поштовати, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

Влада Србије и угоститељи наставиће да заједно раде на проналажењу рјешења за функицонисање угоститељских објеката у будућности, како безбједност и здравље свих посетилаца објеката не би била угоржена.

Влада ће наставити да свакодневно прати развој епидемиолошке ситуације у читавој Србији и прилагођава све епидемиолошке мјере у циљу заштите здравља грађана, наведено је у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    9h 13m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    8h 37m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    6h 52m
    11
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    23h 21m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    8h 31m
    0