Нови детаљи тешке саобраћајне несреће: Тинејџер погинуо, 36 повријеђено

02.10.2024. 18:08
0
ИЗВОР: novosti.rs

У саобраћајној несрећи јутрос на путу Нови Сад – Инђија, када су се сударили аутобус и путничко возило, погинуо је возач аутомобила, за кога незванично сазнајемо да је старости 18 година.

Како је за „Новости“ рекао др Драган Ђорђевић, директор Дома здравља Инђија, у саобраћајној несрећи је учествовало једно путничко возило и аутобус. Сви повријеђени путници су, према његовим ријечима, збринути у КЦВ Нови Сад, УКС Београд и ОБ Сремска Митровица. Од 36 повријеђених, њих 27 је транспортовано у болнице. Несрећа се догодила јутрос око 7.30 сати, на поменутом путу, између крста и девијације, сударили су се аутомобил и аутобус. Како сазнајемо, погинуо је осамнаестогодишњи возач „аудија“.

Аутобус је, како сазнајемо, саобраћао на редовној линији, односно градској кружној линији од Инђије преко Старог Сланкамена и Бешке до Инђије. Иако је првобитно било објављено да је аутобус превозио ученике, „Новостима“ је потврђено да је ријеч о редовној аутобуској линији. Аутобус се послије судара преврнуо на бок поред пута.

  • Тежак судар ђачког аутобуса и аутомобила
    02.10.2024. 08:26

    Тешка саобраћајна несрећа у којој су учествовали ђачки аутобус и путничко возила догодила се овог јутра на старом путу између Новог Сада и Инђије, прије скретања за Марадик.Према незваничним са...

Регион
Тежак судар ђачког аутобуса и аутомобила


 
На мјесту несреће интервенисала је Хитна помоћ из Инђије, а саобраћај се преусмјерава према Бешки.

У сремскомитровачку Општу болницу, како су за «Новости» рекли у овој здравственој установи, довезено је седморо повријеђених у саобраћајној несрећи. Примљено је седам жена старости 67, 64, 59, 58, 55 и 53 године и мушкарац старости 43 године.

- У току су основне дијагностичке процедуре и прегледи љекара специјалиста - кажу у Општој болници у Сремској Митровици. Нико од њих није животно угрожен и њихово стање захтијева хоспитализацију у болници.

У болницу у Сремској Митровици довезено је још четворо повређених у јутрошњој саобраћајној несрећи.

Коментари 0
Повезане вијести
Још траје истрага о саобраћајној несрећи у којој је погинуо новинар Горан Маунага Још траје истрага о саобраћајној несрећи у којој је погинуо новинар Горан Маунага
Тежак судар ђачког аутобуса и аутомобила Тежак судар ђачког аутобуса и аутомобила
Пронађена гаража пуна оружја, двојац покушао побјећи из Србије Пронађена гаража пуна оружја, двојац покушао побјећи из Србије
Најчитаније
  • Тежак судар ђачког аутобуса и аутомобила
    11h 59m
    0
  • Куглоф
    22h 25m
    0
  • У Источној Илиџи прва нерадна недјеља биће 6. октобра
    10h 19m
    2
  • Ученик (13) претучен у основној школи: "Сина ми је песницама ударао отац његовог вршњака"
    2h 43m
    0
  • Кроз гусле струјао и бол и надање цијелог народа: 257 година од рођења Филипа Вишњића
    11h 50m
    0