Novi detalji teške saobraćajne nesreće: Tinejdžer poginuo, 36 povrijeđeno

02.10.2024. 18:08
0
IZVOR: novosti.rs

U saobraćajnoj nesreći jutros na putu Novi Sad – Inđija, kada su se sudarili autobus i putničko vozilo, poginuo je vozač automobila, za koga nezvanično saznajemo da je starosti 18 godina.

Kako je za „Novosti“ rekao dr Dragan Đorđević, direktor Doma zdravlja Inđija, u saobraćajnoj nesreći je učestvovalo jedno putničko vozilo i autobus. Svi povrijeđeni putnici su, prema njegovim riječima, zbrinuti u KCV Novi Sad, UKS Beograd i OB Sremska Mitrovica. Od 36 povrijeđenih, njih 27 je transportovano u bolnice. Nesreća se dogodila jutros oko 7.30 sati, na pomenutom putu, između krsta i devijacije, sudarili su se automobil i autobus. Kako saznajemo, poginuo je osamnaestogodišnji vozač „audija“.

Autobus je, kako saznajemo, saobraćao na redovnoj liniji, odnosno gradskoj kružnoj liniji od Inđije preko Starog Slankamena i Beške do Inđije. Iako je prvobitno bilo objavljeno da je autobus prevozio učenike, „Novostima“ je potvrđeno da je riječ o redovnoj autobuskoj liniji. Autobus se poslije sudara prevrnuo na bok pored puta.

  • Težak sudar đačkog autobusa i automobila
    02.10.2024. 08:26

    Teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali đački autobus i putničko vozila dogodila se ovog jutra na starom putu između Novog Sada i Inđije, prije skretanja za Maradik.Prema nezvaničnim sa...

Region
Težak sudar đačkog autobusa i automobila


 
Na mjestu nesreće intervenisala je Hitna pomoć iz Inđije, a saobraćaj se preusmjerava prema Beški.

U sremskomitrovačku Opštu bolnicu, kako su za «Novosti» rekli u ovoj zdravstvenoj ustanovi, dovezeno je sedmoro povrijeđenih u saobraćajnoj nesreći. Primljeno je sedam žena starosti 67, 64, 59, 58, 55 i 53 godine i muškarac starosti 43 godine.

- U toku su osnovne dijagnostičke procedure i pregledi ljekara specijalista - kažu u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici. Niko od njih nije životno ugrožen i njihovo stanje zahtijeva hospitalizaciju u bolnici.

U bolnicu u Sremskoj Mitrovici dovezeno je još četvoro povređenih u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći.

Komentari 0
Povezane vijesti
Još traje istraga o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo novinar Goran Maunaga Još traje istraga o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo novinar Goran Maunaga
Težak sudar đačkog autobusa i automobila Težak sudar đačkog autobusa i automobila
Pronađena garaža puna oružja, dvojac pokušao pobjeći iz Srbije Pronađena garaža puna oružja, dvojac pokušao pobjeći iz Srbije
Najčitanije
  • Težak sudar đačkog autobusa i automobila
    11h 53m
    0
  • Kuglof
    22h 19m
    0
  • U Istočnoj Ilidži prva neradna nedjelja biće 6. oktobra
    10h 13m
    2
  • Učenik (13) pretučen u osnovnoj školi: "Sina mi je pesnicama udarao otac njegovog vršnjaka"
    2h 37m
    0
  • Kroz gusle strujao i bol i nadanje cijelog naroda: 257 godina od rođenja Filipa Višnjića
    11h 44m
    0