Нови ХИПЕР КОРТ 29. септембра отвара врата у Источном Новом Сарајеву

16.09.2022. 12:21
1
ИЗВОР: katera.news

Ланац КОРТ маркета наставља ширење малопродајне мреже отварањем новог објекта у Источном Сарајеву 29. 9. 2022. године.

Малопродајну мрежу Корт тренутно чини 51 маркет, са сталном тенденцијом раста и отварања нових објеката. КОРТ маркети су лоцирани широм БиХ, од Бихаћа, Шипова, Бања Луке, преко Приједора, Козарске Дубице, Дервенте до Бијељине и Фоче. Маркети су типа ХИПЕР КОРТ, СУПЕР КОРТ или МИНИ КОРТ.

Сви КОРТ маркети су савремено опремљени и уређени тако да омогућавају угодну куповину сваком купцу. Такође, у КОРТ тржним центрима можете пронаћи разноврстан садржај и понуде (играонице, кафићи, ресторани, бутици, разни салони и слично). Тако ће бити конципиран и ХИПЕР КОРТ у Источном Сарајеву, гдје ће купци моћи пронаћи све на једном мјесту.

На одјелу печењаре можете пронаћи широку гастро понуду увијек свјежих готових јела по врло повољним цијенама. У понуди су јела од пилећег, свињског и јунећег меса, као и слатководне  и морске рибе и њених производа, јела од поврћа, прилози и салате. У разноврсном асортиману пекаре можете пронаћи увијек свјеже кроасане, пите, пиззе, хљеб и фина пецива. Пекара нуди квалитет и савршен укус својих производа уз врло доступне цијене.

  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика

На одјелима меснице и рибарнице увијек можете обогатити трпезу са квалитетним врстама меса и рибе контролисаних у најстрожијим условима. КОРТ маркети су препознатљиви по модерном изгледу, разноврсном асортиману робе и приступачним цијенама. Такође, постајемо препознатљиви и по КОРТ кафе-пицеријама и ресторанима гдје купци послије успјешне куповине, по сјајним цијенама, могу одморити у угодном амбијенту уз омиљену кафу или ручак.

Сталним ослушкивањем потреба купаца и прилагођавањем услова у којим послујемо, изградили смо велико повјерење наших купаца, који су препознали наш напор да повољним цијенама најбољим асортиманом прехрамбених и непрехрамбених производа будемо њихов избор мјеста куповине. Нашим препознатљивим акцијама и акцијским каталозима свакодневно доказујемо купцима да код нас по најповољнијим цијенама могу пронаћи артикле који су им потребни за свакодневну употребу. Наше љубазно особље је у сваком моменту на располагању купцу како би куповина била још пријатнија, а доказ томе су купци који се поново враћају у куповину у КОРТ маркете.

-Изнимно ми је задовољство најавити отварање нашег 52. малопродајног објекта, а 2. по реду објекта управо у Источном Сарајеву. Нови објекат се налази на адреси Иве Андрића бр.3 (бивши Беламионикс), а своја врата за све посјетиоце отвара 29. 9. од 12.00 сати.

-Вјерујемо да ће купци бити задовољни прије свега асортиманом, услугом и наравно цијенама – истичу.

На дан отварања за све посјетиоце очекује много  погодности као што је акција поводом отварања, редовна каталошка акција, бројне промоције и дегустације, роштиљ за све, као и наградна игра поводом отварања, али и велика КОРТ наградна игра у којој купци Корт маркета имају могућност освојити нови аутомобил Пежо 2008 и мноштво новчаних награда.

Слика

Све што је потребно јесте да купите најмање један производ партнера наградне игре, упишете своје податке на полеђини рачуна и исти убаците у назначену кутију.

Вјерујемо да је све ово више него довољно да посјетите нови ХИПЕР КОРТ 29. септембра од 12.00 сати на адреси Иве Андрића бр.3.

 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Spasovdanska 16.09.2022. 12:33
    Hoćete li imati parking ili kao ovaj Kort u spasovdanskoj necete pa uz skupu korpu ide kazna za parking sa strane,zna li se sta???
Повезане вијести
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука" Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    15h 16m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    13h 30m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    11h 20m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    14h 35m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    9h 18m
    0