Novi HIPER KORT 29. septembra otvara vrata u Istočnom Novom Sarajevu

16.09.2022. 12:21
1
IZVOR: katera.news

Lanac KORT marketa nastavlja širenje maloprodajne mreže otvaranjem novog objekta u Istočnom Sarajevu 29. 9. 2022. godine.

Maloprodajnu mrežu Kort trenutno čini 51 market, sa stalnom tendencijom rasta i otvaranja novih objekata. KORT marketi su locirani širom BiH, od Bihaća, Šipova, Banja Luke, preko Prijedora, Kozarske Dubice, Dervente do Bijeljine i Foče. Marketi su tipa HIPER KORT, SUPER KORT ili MINI KORT.

Svi KORT marketi su savremeno opremljeni i uređeni tako da omogućavaju ugodnu kupovinu svakom kupcu. Takođe, u KORT tržnim centrima možete pronaći raznovrstan sadržaj i ponude (igraonice, kafići, restorani, butici, razni saloni i slično). Tako će biti koncipiran i HIPER KORT u Istočnom Sarajevu, gdje će kupci moći pronaći sve na jednom mjestu.

Na odjelu pečenjare možete pronaći široku gastro ponudu uvijek svježih gotovih jela po vrlo povoljnim cijenama. U ponudi su jela od pilećeg, svinjskog i junećeg mesa, kao i slatkovodne  i morske ribe i njenih proizvoda, jela od povrća, prilozi i salate. U raznovrsnom asortimanu pekare možete pronaći uvijek svježe kroasane, pite, pizze, hljeb i fina peciva. Pekara nudi kvalitet i savršen ukus svojih proizvoda uz vrlo dostupne cijene.

  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Na odjelima mesnice i ribarnice uvijek možete obogatiti trpezu sa kvalitetnim vrstama mesa i ribe kontrolisanih u najstrožijim uslovima. KORT marketi su prepoznatljivi po modernom izgledu, raznovrsnom asortimanu robe i pristupačnim cijenama. Takođe, postajemo prepoznatljivi i po KORT kafe-picerijama i restoranima gdje kupci poslije uspješne kupovine, po sjajnim cijenama, mogu odmoriti u ugodnom ambijentu uz omiljenu kafu ili ručak.

Stalnim osluškivanjem potreba kupaca i prilagođavanjem uslova u kojim poslujemo, izgradili smo veliko povjerenje naših kupaca, koji su prepoznali naš napor da povoljnim cijenama najboljim asortimanom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda budemo njihov izbor mjesta kupovine. Našim prepoznatljivim akcijama i akcijskim katalozima svakodnevno dokazujemo kupcima da kod nas po najpovoljnijim cijenama mogu pronaći artikle koji su im potrebni za svakodnevnu upotrebu. Naše ljubazno osoblje je u svakom momentu na raspolaganju kupcu kako bi kupovina bila još prijatnija, a dokaz tome su kupci koji se ponovo vraćaju u kupovinu u KORT markete.

-Iznimno mi je zadovoljstvo najaviti otvaranje našeg 52. maloprodajnog objekta, a 2. po redu objekta upravo u Istočnom Sarajevu. Novi objekat se nalazi na adresi Ive Andrića br.3 (bivši Belamioniks), a svoja vrata za sve posjetioce otvara 29. 9. od 12.00 sati.

-Vjerujemo da će kupci biti zadovoljni prije svega asortimanom, uslugom i naravno cijenama – ističu.

Na dan otvaranja za sve posjetioce očekuje mnogo  pogodnosti kao što je akcija povodom otvaranja, redovna kataloška akcija, brojne promocije i degustacije, roštilj za sve, kao i nagradna igra povodom otvaranja, ali i velika KORT nagradna igra u kojoj kupci Kort marketa imaju mogućnost osvojiti novi automobil Pežo 2008 i mnoštvo novčanih nagrada.

Slika

Sve što je potrebno jeste da kupite najmanje jedan proizvod partnera nagradne igre, upišete svoje podatke na poleđini računa i isti ubacite u naznačenu kutiju.

Vjerujemo da je sve ovo više nego dovoljno da posjetite novi HIPER KORT 29. septembra od 12.00 sati na adresi Ive Andrića br.3.

 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Spasovdanska 16.09.2022. 12:33
    Hoćete li imati parking ili kao ovaj Kort u spasovdanskoj necete pa uz skupu korpu ide kazna za parking sa strane,zna li se sta???
Povezane vijesti
Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    9h 18m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    23h 32m
    0
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    21h 39m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    3h 9m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    20h 27m
    0