Новим телефоном из м:тел понуде

09.08.2023. 09:55
0
ИЗВОР: katera.news

У посебној м:тел понуди потражите паметне телефоне по вашој мјери. Са њима забиљежите најбоље тренутке и искористите одличне бонусе за мобилни интернет, разговоре и поруке,

Samsung Galaxy A54 гарантује врхунске перформансе у свему што радите. Фантастичним камерама забиљежићете изванредне слике а уз Nightography опцију и у ноћним условима.

Издвајамо још и предњу камеру од чак 32 МП за најбоље селфије, врхунски Super AMOLED екран, те моћну батерију од 5000 mAh која ће задовољити и захтјевне власнике.

Цјеновно приступачни, са великим екраном, квалитетним камерама и дуготрајном батеријом Vivo Y36 i ZTE Blade V40s су идеалан избор за млађе или почетне кориснике.

Одлични Vivo Y36 је уређај са брзим процесором, 8 ГБ РАМ-а и 256 ГБ интерне меморије што је довољно да сачувате све што желите. Са овим телефоном нема чекања, напаја га дуготрајна батерија од 5000 mAh уз супер брзо пуњење од 44 W.

Елегантни ZTE Blade V40s је практичан телефон са изврсном троструком камером и великим екраном. Овај модел привлачи пажњу модерним изгледом и танким кућиштем а својим корисницима нуди доста напредних опција.

Нови телефон спојите са одабраним м:тел Претплата тарифама и уживајте у дуплом бонусу за мобилни интернет. Искористите ову понуду која траје до 24. августа ове године!

Више информација сазнајте позивом на 0800 50 000 или на адреси mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    22h 38m
    10
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    13h 33m
    0
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    12h 22m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    22h 44m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    14h 59m
    0