O извршењу буџета за шест мјесеци

30.09.2021. 08:36
0
ИЗВОР: Срна

Одборници Скупштине града Источно Сарајево разматраће на данашњој сједници извјештај о извршењу буџета града за првих шест мјесеци.

На дневном реду сједнице је и информација о функционисању јавних комуналних предузећа, одржавању чистоће и управљању отпадом, те информација о изградњи инфраструктурних објеката на подручју града према просторно-планској документацији, саопштено је из Градске управе.

Скупштина града разматраће и информације о стању у области запошљавања и реализацији Програма запошљавања, са освртом на борачке категорије, те о стању у области информисања.

На сједници би требало да буде усвојена одлука о категоризацији угоститељских објеката на подручу Источног Сарајева.

Почетак сједнице је у 10.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа интервенисале више од десет пута Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа интервенисале више од десет пута
Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева
Божовић: Хитно ријешити питање изградње Средњошколског центра "Источна Илиџа" Божовић: Хитно ријешити питање изградње Средњошколског центра "Источна Илиџа"
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    18h 45m
    4
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    1h 50m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    23h 18m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    20h 52m
    3
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    1h 57m
    0