Обавјештење о планираним прекидима електричне енергије

19.10.2023. 08:01
0
ИЗВОР: katera.news

Из „Електродистрибуције“ Пале обавјештавају кориснике на подручју Источне Илиџе, Сокоца, Пала, Вишеграда, Чајнича и Рудог да ће данас доћи до привремених прекида у испоруци електричне енергије.

У Источној Илиџи ће, због радова на 10 kV воду Лукавица, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 15.00 часова потрошачима у насељу Војковићи, улице Друге сарајевске бригаде, Милоша Обилића, Риста Анџића, Војводе Живојина Мишића, Петра Сарајевског, Српских палих бораца, Срђана Кнежевића, Равногорска и у насељу Доњи Которац, улице Равногорска и Аеродромска.

У Сокоцу ће, због радова на 10 kV воду Соколовићи, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Селишта, Соколовићи, Калиманићи, Берег, Барник, Грбићи и Башић Кула.

У Палама ће, због радова на 10 kV воду Боговићи, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00  часова потрошачима у насељима Добра Вода, Буђ, Миошићи, Понор, Винча, Космај, Стајна, Подмеденик, Шип, Прутине и Модрик.

У Вишеграду ће, због радова на 10 kV воду Вишеград – Жупа, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Влаховићи, Гостиља, Дубово и Омерагићи.

У Чајничу ће, због радова на 10 kV воду Заборак-Тодоровићи, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 14.00 часова потрошачима у насељу Тодоровићи.

У Рудом ће, због радова на 10 kV воду Стргачина, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Гривин, Сетихово, Равно Сетихово, Омачина, Баре, Г. Стрмица, Д. Стрмица, Арбанаси, Грабовик, Стргачина, Бјељевине, Зарбовина, Пазаље, Опутница, Хунковићи, Радожеље и Подаврело.

Коментари 0
Повезане вијести
Прекид електричне енергије у Источном Новом Сарајеву и Фочи Прекид електричне енергије у Источном Новом Сарајеву и Фочи
Прекид електричне енергије у Источној Илиџи и Палама Прекид електричне енергије у Источној Илиџи и Палама
Прекид електричне енергије у Палама, Сокоцу и Фочи Прекид електричне енергије у Палама, Сокоцу и Фочи
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    15h 7m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    14h 38m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    10h 54m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    15h 1m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    6h 49m
    2