Obavještenje o planiranim prekidima električne energije

19.10.2023. 08:01
0
IZVOR: katera.news

Iz „Elektrodistribucije“ Pale obavještavaju korisnike na području Istočne Ilidže, Sokoca, Pala, Višegrada, Čajniča i Rudog da će danas doći do privremenih prekida u isporuci električne energije.

U Istočnoj Ilidži će, zbog radova na 10 kV vodu Lukavica, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 15.00 časova potrošačima u naselju Vojkovići, ulice Druge sarajevske brigade, Miloša Obilića, Rista Andžića, Vojvode Živojina Mišića, Petra Sarajevskog, Srpskih palih boraca, Srđana Kneževića, Ravnogorska i u naselju Donji Kotorac, ulice Ravnogorska i Aerodromska.

U Sokocu će, zbog radova na 10 kV vodu Sokolovići, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u naseljima Selišta, Sokolovići, Kalimanići, Bereg, Barnik, Grbići i Bašić Kula.

U Palama će, zbog radova na 10 kV vodu Bogovići, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00  časova potrošačima u naseljima Dobra Voda, Buđ, Miošići, Ponor, Vinča, Kosmaj, Stajna, Podmedenik, Šip, Prutine i Modrik.

U Višegradu će, zbog radova na 10 kV vodu Višegrad – Župa, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u naseljima Vlahovići, Gostilja, Dubovo i Omeragići.

U Čajniču će, zbog radova na 10 kV vodu Zaborak-Todorovići, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.00 do 14.00 časova potrošačima u naselju Todorovići.

U Rudom će, zbog radova na 10 kV vodu Strgačina, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u naseljima Grivin, Setihovo, Ravno Setihovo, Omačina, Bare, G. Strmica, D. Strmica, Arbanasi, Grabovik, Strgačina, Bjeljevine, Zarbovina, Pazalje, Oputnica, Hunkovići, Radoželje i Podavrelo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Najavljeni prekidi električne energije Najavljeni prekidi električne energije
Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu i Foči Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu i Foči
Prekid električne energije u Istočnoj Ilidži i Palama Prekid električne energije u Istočnoj Ilidži i Palama
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    16h 33m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    22h 6m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    22h 58m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    2h 6m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    23h 3m
    0