Обавјештење о планираним прекидима електричне енергије

05.09.2023. 08:02
0
ИЗВОР: katera.news

Из „Електродистрибуције“ Пале обавјештавају потрошаче у Палама, Сокоцу, Вишеграду и Рудом да ће данас доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије због радова на мрежи.

У Палама ће, због радова на 10 kV воду Требевић, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Дворишта, водовод Бистрица и репетитор мтел.

У Сокоцу ће, због радова на 10 kV воду Соколовићи, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Јасик, Селишта,  Соколовићи, Бабић Кула, Калиманићи, Берег, Барник и Грбићи.

Због ових радова, без струје ће исти потрошачи и у истом периоду бити и сутра.

У Вишеграду ће, због радова на 10 kV воду Вишеград – Жупа, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периодима од 8.00 до 9.00 и од 13.00 до 14.00 часова потрошачима у насељу Доња Црнча.

Такође, због радова на 10 kV воду Вишеград – Жупа доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима: Гребен, Коритник, Баримо, Горња и Доња Брштаница, Прелово, Преловска ријека, Блаце, Купусовићи, Поздерчићи, Стари брод, Ристићи, Милошевићи, Гостиља, Влаховићи, Дубово и Клашник.

У Рудом ће, због радова на 10 kV воду Увац, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.30 часова потрошачима у насељу Жељезничка станица Штрпци.

Коментари 0
Повезане вијести
Отворен Конзулат Србије у Палама, Љевнаић почасни конзул Отворен Конзулат Србије у Палама, Љевнаић почасни конзул
Монодрама „К'о камен“ у недјељу у Палама Монодрама „К'о камен“ у недјељу у Палама
Потврђена још четири случаја заразе у Сокоцу Потврђена још четири случаја заразе у Сокоцу
Најчитаније
 • Косовски витез Милош Ћирковић: На згаришту икона Светог Алимпија Столпника
  6h 13m
  0
 • Дио бораца и даље чека јединствени мјесечни додатак
  12h 27m
  3
 • Отворен Конзулат Србије у Палама, Љевнаић почасни конзул
  7h 43m
  2
 • Јаков Игњатовић - Зачетник реализма у српској књижевности
  10h 33m
  0
 • Програм манифестације „Зима у Источном Новом Сарајеву“
  5h 10m
  0