Obavještenje o planiranim prekidima električne energije

05.09.2023. 08:02
0
IZVOR: katera.news

Iz „Elektrodistribucije“ Pale obavještavaju potrošače u Palama, Sokocu, Višegradu i Rudom da će danas doći do privremenog prekida u isporuci električne energije zbog radova na mreži.

U Palama će, zbog radova na 10 kV vodu Trebević, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u naseljima Dvorišta, vodovod Bistrica i repetitor mtel.

U Sokocu će, zbog radova na 10 kV vodu Sokolovići, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u naseljima Jasik, Selišta,  Sokolovići, Babić Kula, Kalimanići, Bereg, Barnik i Grbići.

Zbog ovih radova, bez struje će isti potrošači i u istom periodu biti i sutra.

U Višegradu će, zbog radova na 10 kV vodu Višegrad – Župa, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodima od 8.00 do 9.00 i od 13.00 do 14.00 časova potrošačima u naselju Donja Crnča.

Takođe, zbog radova na 10 kV vodu Višegrad – Župa doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u naseljima: Greben, Koritnik, Barimo, Gornja i Donja Brštanica, Prelovo, Prelovska rijeka, Blace, Kupusovići, Pozderčići, Stari brod, Ristići, Miloševići, Gostilja, Vlahovići, Dubovo i Klašnik.

U Rudom će, zbog radova na 10 kV vodu Uvac, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.30 časova potrošačima u naselju Željeznička stanica Štrpci.

Komentari 0
Povezane vijesti
Mitropolit Hrizostom: Priprema za radosni trenutak pobjede Mitropolit Hrizostom: Priprema za radosni trenutak pobjede
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    16h 58m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    15h 42m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    10h 27m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    7h 26m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    7h 32m
    0