Обавјештење о прекиду електроснабдијевања

12.09.2022. 08:05
0
ИЗВОР: katera.news

Из „Електродистрибуције“ Пале обавјештавају потрошаче у Источном Новом Сарајеву, Вишеграду и Рудом да ће данас због планираних радова доћи до привремених прекида у испоруци електричне енергије.

У Источном Новом Сарајеву ће, због радова на 10 kV воду Тилава доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Тилава, Клек, Тврдимићи, Росуље, Томино Брдо, Козаревићи, Станојевићи, Петровићи, Студенковићи, Међуши, Кумани, Луке и Павловац (Требевић).

У Рудом ће, због радова на дијелу 10 kV вода Стргачина доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Бјељевине, Зарбовина, Пазаље, Подаврело и Хунковићи.

У Вишеграду ће, због радова на 35 kV воду  Вишеград-Хан Брдо  доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8:00 до 14:00 часова потрошачима у насељима Горња Лијеска, Хан Брдо и Црни Врх.

Коментари 0
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    17h 49m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    16h 44m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    11h 32m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    12h 38m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    21h 6m
    0