Обавјештење о пријему захтјева категорисаних бораца ВРС на јединствени мјесечни борачки додатак

27.09.2023. 13:46
1
ИЗВОР: katera.news

У Општини Источна Илиџа у току је пријем захтјева свих категорисаних бораца Војске Републике Српске за остваривање права на јединствени мјесечни борачки додатак, који се врши у складу са инструкцијом Министарства рада и борачко инвалидске заштите Републике Српске.

У протеклих 10 дана надлежно одјељење Општине Источна Илиџа запримило је 818 захтјева од 1400 потенцијалних подносилаца, односно корисника овог додатка, наведено је из ове општине.

Општинска управа Источне Илиџе жели да нагласи да ће сви захтјеви бити запримљени и обрађени, те, због великог броја пристиглих захтјева, моли борце који су се обратили поводом остваривања наведеног права за стрпљење и разумијевање.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Kojo 27.09.2023. 20:10
    Samo navali narode, prijavljuj se da si bio borac a rata i puške nisi ni vidio, osim u kinu ili na TV. Malo li je 1400 kandidata, stotine boračkih organizacija, biće mašala imala je VRS brojnu vojsku ali na papiru. Ako se nastavi ovako rastući trend doguraćemo garant do cifre od 300.000. Pa toliko trenutno Ruska federacija nema vojnika na Ukrajinskom frontu. Revizije nije bilo što daje podstrek lažnim patriotima i borcima da se prijavlju bez straha i mane da nisu ni dana bili u ratu, nego negdje duškali i sabotirali rat.
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    11h 2m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    10h 26m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    8h 41m
    12
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    2h 0m
    4
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    10h 20m
    0