Обавјештење о пријему захтјева категорисаних бораца ВРС на јединствени мјесечни борачки додатак

27.09.2023. 13:46
1
ИЗВОР: katera.news

У Општини Источна Илиџа у току је пријем захтјева свих категорисаних бораца Војске Републике Српске за остваривање права на јединствени мјесечни борачки додатак, који се врши у складу са инструкцијом Министарства рада и борачко инвалидске заштите Републике Српске.

У протеклих 10 дана надлежно одјељење Општине Источна Илиџа запримило је 818 захтјева од 1400 потенцијалних подносилаца, односно корисника овог додатка, наведено је из ове општине.

Општинска управа Источне Илиџе жели да нагласи да ће сви захтјеви бити запримљени и обрађени, те, због великог броја пристиглих захтјева, моли борце који су се обратили поводом остваривања наведеног права за стрпљење и разумијевање.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Kojo 27.09.2023. 20:10
  Samo navali narode, prijavljuj se da si bio borac a rata i puške nisi ni vidio, osim u kinu ili na TV. Malo li je 1400 kandidata, stotine boračkih organizacija, biće mašala imala je VRS brojnu vojsku ali na papiru. Ako se nastavi ovako rastući trend doguraćemo garant do cifre od 300.000. Pa toliko trenutno Ruska federacija nema vojnika na Ukrajinskom frontu. Revizije nije bilo što daje podstrek lažnim patriotima i borcima da se prijavlju bez straha i mane da nisu ni dana bili u ratu, nego negdje duškali i sabotirali rat.
Повезане вијести
Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО) Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО)
Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО) Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО)
Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи
Најчитаније
 • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
  12h 14m
  7
 • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
  12h 19m
  1
 • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
  13h 11m
  0
 • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
  13h 25m
  0
 • „Тангови“ дјечаци освојили турнир у Холандији
  23h 59m
  0