Обавјештење о пријему захтјева категорисаних бораца ВРС на јединствени мјесечни борачки додатак

27.09.2023. 13:46
1
ИЗВОР: katera.news

У Општини Источна Илиџа у току је пријем захтјева свих категорисаних бораца Војске Републике Српске за остваривање права на јединствени мјесечни борачки додатак, који се врши у складу са инструкцијом Министарства рада и борачко инвалидске заштите Републике Српске.

У протеклих 10 дана надлежно одјељење Општине Источна Илиџа запримило је 818 захтјева од 1400 потенцијалних подносилаца, односно корисника овог додатка, наведено је из ове општине.

Општинска управа Источне Илиџе жели да нагласи да ће сви захтјеви бити запримљени и обрађени, те, због великог броја пристиглих захтјева, моли борце који су се обратили поводом остваривања наведеног права за стрпљење и разумијевање.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Kojo 27.09.2023. 20:10
  Samo navali narode, prijavljuj se da si bio borac a rata i puške nisi ni vidio, osim u kinu ili na TV. Malo li je 1400 kandidata, stotine boračkih organizacija, biće mašala imala je VRS brojnu vojsku ali na papiru. Ako se nastavi ovako rastući trend doguraćemo garant do cifre od 300.000. Pa toliko trenutno Ruska federacija nema vojnika na Ukrajinskom frontu. Revizije nije bilo što daje podstrek lažnim patriotima i borcima da se prijavlju bez straha i mane da nisu ni dana bili u ratu, nego negdje duškali i sabotirali rat.
Повезане вијести
Поднесено око 6.000 захтјева за јединствен мјесечни борачки додатак Поднесено око 6.000 захтјева за јединствен мјесечни борачки додатак
Трећи по реду бизнис форум у Источној Илиџи 15. децембра Трећи по реду бизнис форум у Источној Илиџи 15. децембра
Дио бораца и даље чека јединствени мјесечни додатак Дио бораца и даље чека јединствени мјесечни додатак
Најчитаније
 • Возач камиона из БиХ нестао у Словенији, породица моли за помоћ
  13h 19m
  0
 • Пронађен Бијељинац за којим се трагало у Словенији
  4h 33m
  0
 • Јолић: Извршене припреме за зимско одржавање саобраћајница
  12h 38m
  1
 • Поднесено око 6.000 захтјева за јединствен мјесечни борачки додатак
  3h 58m
  1
 • Укључимо се у акцију „Један слаткиш, једно дијете“
  13h 25m
  0