Obavještenje o prijemu zahtjeva kategorisanih boraca VRS na jedinstveni mjesečni borački dodatak

27.09.2023. 13:46
1
IZVOR: katera.news

U Opštini Istočna Ilidža u toku je prijem zahtjeva svih kategorisanih boraca Vojske Republike Srpske za ostvarivanje prava na jedinstveni mjesečni borački dodatak, koji se vrši u skladu sa instrukcijom Ministarstva rada i boračko invalidske zaštite Republike Srpske.

U proteklih 10 dana nadležno odjeljenje Opštine Istočna Ilidža zaprimilo je 818 zahtjeva od 1400 potencijalnih podnosilaca, odnosno korisnika ovog dodatka, navedeno je iz ove opštine.

Opštinska uprava Istočne Ilidže želi da naglasi da će svi zahtjevi biti zaprimljeni i obrađeni, te, zbog velikog broja pristiglih zahtjeva, moli borce koji su se obratili povodom ostvarivanja navedenog prava za strpljenje i razumijevanje.

Komentari 1
 • Generic placeholder image
  Kojo 27.09.2023. 20:10
  Samo navali narode, prijavljuj se da si bio borac a rata i puške nisi ni vidio, osim u kinu ili na TV. Malo li je 1400 kandidata, stotine boračkih organizacija, biće mašala imala je VRS brojnu vojsku ali na papiru. Ako se nastavi ovako rastući trend doguraćemo garant do cifre od 300.000. Pa toliko trenutno Ruska federacija nema vojnika na Ukrajinskom frontu. Revizije nije bilo što daje podstrek lažnim patriotima i borcima da se prijavlju bez straha i mane da nisu ni dana bili u ratu, nego negdje duškali i sabotirali rat.
Povezane vijesti
Vladika Joanikije: Sveštenomučenici dabrobosanski pozivaju na praštanje (FOTO) Vladika Joanikije: Sveštenomučenici dabrobosanski pozivaju na praštanje (FOTO)
Sutra slava SDS-a u Istočnoj Ilidži Sutra slava SDS-a u Istočnoj Ilidži
Marš odbrane na Ilinjaču 21. jula Marš odbrane na Ilinjaču 21. jula
Najčitanije
 • Mladić poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Pala
  5h 30m
  0
 • Ako motor počne da se pregrijava na vrućini, potrebno je da uradite jednu stvar
  17h 52m
  0
 • Zaštitite svoje ljubimce od toplotnog udara
  4h 2m
  4
 • Jaki pljuskovi i udari vjetra, padao i grad
  19h 29m
  0
 • Nakon prvog upisnog roka ostalo 27 slobodnih mjesta na budžetu na Mašinskom fakultetu
  5h 4m
  0