Obavještenje o prijemu zahtjeva kategorisanih boraca VRS na jedinstveni mjesečni borački dodatak

27.09.2023. 13:46
1
IZVOR: katera.news

U Opštini Istočna Ilidža u toku je prijem zahtjeva svih kategorisanih boraca Vojske Republike Srpske za ostvarivanje prava na jedinstveni mjesečni borački dodatak, koji se vrši u skladu sa instrukcijom Ministarstva rada i boračko invalidske zaštite Republike Srpske.

U proteklih 10 dana nadležno odjeljenje Opštine Istočna Ilidža zaprimilo je 818 zahtjeva od 1400 potencijalnih podnosilaca, odnosno korisnika ovog dodatka, navedeno je iz ove opštine.

Opštinska uprava Istočne Ilidže želi da naglasi da će svi zahtjevi biti zaprimljeni i obrađeni, te, zbog velikog broja pristiglih zahtjeva, moli borce koji su se obratili povodom ostvarivanja navedenog prava za strpljenje i razumijevanje.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Kojo 27.09.2023. 20:10
    Samo navali narode, prijavljuj se da si bio borac a rata i puške nisi ni vidio, osim u kinu ili na TV. Malo li je 1400 kandidata, stotine boračkih organizacija, biće mašala imala je VRS brojnu vojsku ali na papiru. Ako se nastavi ovako rastući trend doguraćemo garant do cifre od 300.000. Pa toliko trenutno Ruska federacija nema vojnika na Ukrajinskom frontu. Revizije nije bilo što daje podstrek lažnim patriotima i borcima da se prijavlju bez straha i mane da nisu ni dana bili u ratu, nego negdje duškali i sabotirali rat.
Povezane vijesti
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži
Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže
Najčitanije
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    22h 12m
    1
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    3h 40m
    5
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    16h 50m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    17h 22m
    0
  • Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
    22h 55m
    0