Обавјештење за грађане: У Доњим Младицама дошло до квара на пумпној станици

23.10.2019. 08:39
0
ИЗВОР: Катера

У насељу Доње Младице дошло је до квара на пумпној станици, те су без водоснабдијевања остале улице: Академика Николе Кољевића, Милутина Најдановића, Слободана Јањића, Слободана Братића, Славенска, дио Касиндолског батаљона (од броја 40 до скретања у улицу Царице Милице), Војводе Момчила Ђујића, Царице Милице, Младичка, Хајдук Вељкова и Милоша Црњанског.

Екипе на терену раде на санацији квара, те се у току дана очекује уредно водоснабдијевање потрошача који се снабдијевају водом преко ПС Доње Младице. 

-Обавјештавамо кориснике наших услуга да је отежано водоснабдијевање у насељима Горњи Которац и Крупац, те у улицама Цара Лазара и Цара Душана и молимо их за стрпљење и разумијевање - наводи се у саопштењу КП "Водовод и канализација" А.Д. Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Осам репрезентативаца из ЈЈК „Славије“ учествује на Отвореном првенству Балкана у Румунији Осам репрезентативаца из ЈЈК „Славије“ учествује на Отвореном првенству Балкана у Румунији
„Златни септембар“ у Источном Сарајеву: Засијајте златно у знак подршке д‌јеци обољелој од рака „Златни септембар“ у Источном Сарајеву: Засијајте златно у знак подршке д‌јеци обољелој од...
Жене не могу у затвор у Војковићима Жене не могу у затвор у Војковићима
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    22h 5m
    0
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    3h 40m
    0
  • Млади кошаркаш Славије каријеру наставља у Меги
    20h 14m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    8h 55m
    0
  • Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја
    6h 41m
    0