Obavještenje za građane: U Donjim Mladicama došlo do kvara na pumpnoj stanici

23.10.2019. 08:39
0
IZVOR: Katera

U naselju Donje Mladice došlo je do kvara na pumpnoj stanici, te su bez vodosnabdijevanja ostale ulice: Akademika Nikole Koljevića, Milutina Najdanovića, Slobodana Janjića, Slobodana Bratića, Slavenska, dio Kasindolskog bataljona (od broja 40 do skretanja u ulicu Carice Milice), Vojvode Momčila Đujića, Carice Milice, Mladička, Hajduk Veljkova i Miloša Crnjanskog.

Ekipe na terenu rade na sanaciji kvara, te se u toku dana očekuje uredno vodosnabdijevanje potrošača koji se snabdijevaju vodom preko PS Donje Mladice. 

-Obavještavamo korisnike naših usluga da je otežano vodosnabdijevanje u naseljima Gornji Kotorac i Krupac, te u ulicama Cara Lazara i Cara Dušana i molimo ih za strpljenje i razumijevanje - navodi se u saopštenju KP "Vodovod i kanalizacija" A.D. Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji
„Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od raka „Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od...
Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    19h 55m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    23h 34m
    7
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    18h 4m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    6h 45m
    0
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    1h 30m
    0