Обезбијеђен огрев за старицу Мику Карановић

21.04.2023. 15:49
0
ИЗВОР: katera.news

Представници компаније м:тел након недавне посјете повратницима из Босанског Петровца и Мартин Брода одлучили су да се врате и поново посјете Мику Карановић у селу Мало Очијево којој су овог пута донијели огрев како би лакше пребродила хладније прољеће.

Ријеч је о наставку акције “Нисте сами, имате пријатеље”, у којој је генерална директорка м:тел-а Јелена Триван, српским повратницима овог краја, који живе у веома тешким условима подијелила пакете помоћи. Бака Мика се захвалила на донацији, нагласивши да повратници тешко живе у овом крају откако су се вратли из избјеглиштва те да нема никаква примања.

Порука ове хумане акције је да се и на овај начин стави до знања народу који овдје живи, да је м:тел са њима и да ма колико им било тешко, увијек имају осећај да нису сами и да нису заборављени.

Поред огрева, запослени у ПР служби м:тел-а поклонили су Мики и радио-пријемник како би јој што лакше олакшали живот у самоћи у овом повратничком српском крају.

У претходној години, у склопу ове акције, помогнуте су бројне повратничке заједнице у Петровцу, Дрвару, Гламочу, Грахову, Оџаку, Бихаћу и многим другим мјестима, а низ донација м:тел-а, којима помажу друштво, се наставља и у 2023. години.

Коментари 0
Повезане вијести
Савремене учионице и видео-надзор – донација компаније м:тел Савремене учионице и видео-надзор – донација компаније м:тел
HBO Max постао је Max– уживајте у најбољим садржајима путем м:тел-а HBO Max постао је Max– уживајте у најбољим садржајима путем м:тел-а
М:тел на највишем степену ликвидности од оснивања М:тел на највишем степену ликвидности од оснивања
Најчитаније
 • Апел грађанима у Источном Сарајеву: Чувајте се змија!
  13h 16m
  3
 • Прича о мртвој драгој – Ленка Дунђерски и Лаза Костић
  18h 30m
  0
 • Сутра прекид електричне енергије у Источној Илиџи
  9h 1m
  1
 • Брат министра БиХ Војина Мијатовића насмрт претучен у Београду
  17h 19m
  0
 • Милица Боровчанин ученик генерације СШЦ „Василије Острошки“
  14h 58m
  4