ОЦ "Јахорина": Наградна анкета потпуно транспарентна и регуларна

07.10.2020. 11:58
1
ИЗВОР: Катера

Олимпијски центар „Јахорина“ је током љетне сезоне, од мјесеца јула до септембра текуће године, реализовао наградну анкету „Јахорину освоји и свом граду попуст наштели“, у којој су могли да учествују сви грађани Републике Српске и БиХ.

Наградну анкету, која се налазила на каси „Пољице“ могли су да испуне сви посјетиоци Јахорине, који су одлучили да ово љето проведу на планини. Међутим, објава на друштвеним мрежама ОЦ „Јахорина“, да су наградни попуст од 5 одсто освојили грађани Бањалуке, изазвала је много негативних реакција грађана Источног Сарајева.

Из тог разлога, контактирали смо Олимпијски центар „Јахорина“ како бисмо утврдили о чему се заправо ради и како би нам они појаснили циљ ове наградне анкете, те како бисмо сазнали њихово виђење ситуације која је настала на друштвеним мрежама.

-          Љубазни радници на каси су свакодневно анкетирали све љубитеље Јахорине, који су боравили на олимпијској планини и који су користећи садржаје ОЦ „Јахорина“ и благодети планине саткали своје најљепше успомене. Грађанима Бањалуке се наградна анкета учинила занимљивом, што је дало резултат освајање фантастичног попуста од 5 одсто и уживање у највећој чари зиме – скијању.  Заслуге за освојени или “наштељени” попуст отишао је заиста онима који нису игнорисали раднике ОЦ-а и који су својим одговором на наградну анкету вјеровали да ће попуст освојити – саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“ за портал Катера.

У саопштењу се наводи да је Олимпијски центар Јахорина током трајања наградне анкете више пута апеловао на све грађане БиХ да се пробуде, јер Бања Лука води и наштеле баш свом граду попуст, што се, како кажу, на срећу Бањалучана није десило.

-          Освојени попуст се односи на све ски карте у зимској сезони 2020/21 наравно уз доказ да су будући скијаши, љубитељи Јахорине рођени Бањалучани. ОЦ Јахорина у потпуности одбацује било какве шпекулације и осуду о пристрасности, јер је наградна анкета у потпуности била транспарентна и сви грађани Републике Српске и БиХ имали су подједнаке шансе да освоје попуст на ски карте – наводе из ОЦ „Јахорина“.

Слика

Према саопштењу, још много сличних акција и одличних попуста очекује све грађане Српске, БиХ, региона и шире током наступајуће зимске сезоне и зато би, како кажу, било идеално да садашњи и будући посјетиоци планине прате успешан рад овог центра.

-          У протекле три године ОЦ Јахорина је увијек бринуо за људе који гравитирају око Јахорине са  посебним акцентом на општине на којим се планина простире. Велики број акција од спортских до хуманитарних је подржано од стране Центра, који се увијек трудио да изађе у сусрет и ту није крај. ОЦ Јахорина ће наставити то и даље да ради – буде подршка свима! Овом приликом посебно би истакли акцију или могућност да дјеца општина града Источно Сарајево могу потпуно бесплатно да направе своје прве скијашке кораке на Јахорини, што до прије три године то није била пракса – наводи се у саопштењу ОЦ „Јахорина“ за портал Катера.

Они додају да ће и у наредној зимској 2020/21. сезони сви малишани, основци и средњошколци имати прилику да поново бесплатно скијају на олимпијској планини, те уживају на новим и добро припремљеним скијашким стазама, на чему се много радило у протеклом периоду.

Такође, важно је напоменути да ћете на скијању током наредне сезоне моћи рачунати и на „Ковид гаранцију“, односно могућност поврата новца или пренос ски карте у наредну зимску сезону.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Pale 07.10.2020. 20:57
    Ma vi ste svi poremećeni,unisticete sezonu totalno,ionako je sve otišlo da ne kazem gdje. Cuj kovidgaranciju,bože sačuvaj
Повезане вијести
У недјељу гусларско вече у Палама У недјељу гусларско вече у Палама
У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    18h 47m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    17h 43m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    17h 47m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    14h 40m
    1
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    16h 37m
    0