Очух сексуално злостављао дјевојчицу (6) док мајка није ту

14.08.2019. 10:20
0
ИЗВОР: Курир

Дјевојчица (6), за коју се сумња да ју је очух Ж. Ћ. из села Меленци сексуално узнемиравао, испричала је социјалним радницима ужасавајуће детаље о тортури коју је проживљавала док мајка није била код куће.

Детаљи овог случаја су узнемиравајући и нису погодни за малољетне и осјетљиве особе.

Према незваничним сазнањима, полиција је 9. августа обавијестила Центар за социјални рад да је жена З.Р. пријавила Ж. Ћ. (42) због сексуалног насиља над дјевојчицама, од којих је млађе дијете његово. Социјални рад је предузео све активности у својој надлежности и дежурни социјални радници су изашли на терен. Како се сазнаје, успјели су да остваре комуникацију са старијом дјевојчицом.

-Кроз разговор стручњака са дјететом и показивањем дијелова тела, шестогодишњакиња је испричала да ју је очух додиривао по полном органу, што је њу бољело, па је плакала и вриштала дозивајући мајку, али би он то радио када су биле саме с њим код куће. Она је испричала и да је очух пред њом и сестром вадио полни орган и додиривао се - каже извор упућен у случај и додаје да ту није крај већ да је дјевојчица испричала и о разним другим гнусним детаљима који су пратили то сексуално насиље.

Дјевојчица је испричала да ју је он наводио и да "поломи икону на зиду и убије своју сестру ножем.

Према сазнањима листа, мајка дјевојчица испричала је да је посумњала да њен ванбрачни супруг злоставља ћерке кад је једног дана ушла у купатило и видјела Живицу како додирује дијете близу полног органа.

-Испричала је да јој је он рекао да ју је брисао послије купања, а када му је припријетила да ће га пријавити полицији, он ју је, како је рекла, ухватио за врат и пријетио да ће је убити и запалити - додаје извор.

З.Р. је такође испричала да ју је ванбрачни супруг малтретирао и психички и физички, као и да јој је пријетио убиством. Још ужаса је испливало давањем изјава чланова породице осумњиченог. Наиме, мајка Ж. Ћ. наводно је признала да ју је син као младић, прије 25 година, силовао.

Центар за социјални рад процијенио је да постоји висок ризик по њихову безбједност па их је смјестио у Сигурну кућу. Ж. Ћ. је прекјуче изведен пред замјеника тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Зрењанину.

Коментари 0
Повезане вијести
Дјевојчица пала са 13. спрата и преживјела Дјевојчица пала са 13. спрата и преживјела
Нестала двогодишња дјевојчица, траже је стотине људи Нестала двогодишња дјевојчица, траже је стотине људи
Спасиоци из Српске једва чекају сусрет са малом Ирмак Спасиоци из Српске једва чекају сусрет са малом Ирмак
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    20h 56m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    11h 54m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    20h 20m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    18h 35m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    20h 14m
    0