Од 13. децембра My Cinema наставља приказивање два велика регионална хита

10.12.2021. 18:45
0
ИЗВОР: Катера

Биоскоп My Cinema Источно Сарајево, ради великог интереса гледалаца, од 13. до 15. децембра на репертоар враћа два сјајна регионална филмска остварења, драму „Божји Човјек“ и комедију „Десет у пола“.

Духовна биографска драма „Божји човјек“ је интернационално филмско остварење аутора Јелене Поповић, чија радња прати тежак живот Светог Некатрија Егинског, као и његово праштање и инспиративну љубав. Филм је окупио успјешну глумачку поставу, глумце свјетског гласа, а међу њима нашли су се добитник награде Златни глобус амерички глумац Мики Рурк, грчки глумац Арис Серваталис, који у филму тумачи главну улогу, а важна рола у филму повјерена је и звијезди руске кинематографије Александру Саши Петрову кога је домаћа публика завољела и упамтила у бисокопском руском хиту "Лед". Филм је је свој пут започео премијером у главној конкуренцији на овогодишњем Московском филмском фестивалу на којем је освојио Награду публике за најбољи филм. „Божји човјек“ је наишао на сјајан пријем публике у биоскопу My Cinema и због свих који га нису стигли погледати , враћа се на репертоар.

 На репертоар биоскопа My Cinema од 13. децембра враћа се и ново остварење  оскаровца и аутора класика „Ничија земља“ Даниса Тановића, филм „Десет у пола“. Комедија са Бранком Ђурићем Ђуром и Изудином Бајровићем те младим глумцима са Академије сценских умјетности у Сарајеву Керимом Чутуна и Хеленом Вуковић протекле седмице је приказана у свим домаћим и регионалним биоскопима и одмах се нашла на првом мјесту топ листе најгледанијих филмова у БиХ са преко 11.000 гледаоца у првих седам дана приказивања.

Филм се догађа у пандемијом погођеном Сарајеву и прати двојицу сарајевских ћевабџија, пријатеља и антипода који се сукобљавају око квалитете ћевапа у њиховим радњама, заправо преиспитујући животне одлуке и прихватајући неминовне промјене. Све се у Сарајеву може исмијавати и бити тема вицева, осим једне ствари, каже Тановић, а то је одговор на питање: Гдје су најбољи ћевапи у Сарајеву?

У биоскопу My Cinema гледаоци свих генерација имају потпуни филмски угођај, уз продају освјежавајућих напитака и кокица који ће употпунити ужитак гледања свих регионалних, свјетских и анимираних хитова. Све пројекције у простору биоскопа одвијаће се уз актуелне мјере заштите од ширења пандемије корона вируса.

Све информације око термина пројекција, репертоара биоскопа, цијена карата, телефонске резервације карата од данас сви заинтересовани могу пронаћи на новој интернет страници биоскопа www.mycinema.ba.

Такође, све информације можете добити и на Фејсбук страници и Инстаграм профилу My Cinema Istočno Sarajevo.

За седмицу од 16. децембра Мy Cinema најављује пиказивање нове комедије култног српског писца и аутора класика „Балкански шпијун“ и „Професионалац“ Душана Ковачевића под називом „Није тешко бити Човек“, те највећег свјетског блокбастера 2021. године, стриповског спектакла „Spider-Man: Пут без повратка“.

Коментари 0
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    14h 8m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    12h 52m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    7h 37m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    4h 36m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    4h 42m
    0