Од данас музика уживо у баштама и публика на спортским такмичењима

21.05.2021. 09:42
0
ИЗВОР: Срна

У Републици Српској од данас је дозвољена музика уживо у баштама угоститељских објеката и на отвореном простору, као и присуство публике на спортским такмичењима.

Од данас је дозвољена музика уживо у угоститељским објектима за смјештај, исхрану и пиће у простору за услуживање на отвореном /љетна башта, тераса, врт/, као и на отвореном простору уз строго придржавање мјера које је прописао Институт за јавно здравство Републике Српске.

Према одлуци Републичког штаба за ванредне ситуације, од данас до 7. јуна дозвољавају се такмичарске активности спортских организација и спортиста уз присуство публике.

Дозвољене активности из овог закључка спроводе се уз пуну одговорност организатора за строго спровођење мјера које је прописао Институт за јавно здравство Републике Српске.

Рад угоститељских објеката у Републици Српској од јуче је продужен до поноћи, а дозвољена су и јавна окупљања у групама до 100 лица и приватна у групама до 50 лица, као и рад велнес и спа центара.

Коментари 0
Повезане вијести
Мање боловања у Српској, а већи трошкови Мање боловања у Српској, а већи трошкови
Узбуне о несталој дјеци објављиваће се и на банкоматима у Српској Узбуне о несталој дјеци објављиваће се и на банкоматима у Српској
Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    18h 21m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    16h 23m
    0
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    15h 21m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    15h 16m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    14h 24m
    1