Од сутра масовна вакцинација у Србији

18.01.2021. 13:13
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Вакцинација за сљедећу приоритетну групу, у коју спадају просвјетни радници, припадници МУП-а, Војске Србије и представници медија, почеће сутра, најавила је премијерка Ана Брнабић.

Брнабић је рекла да су представници медија, посебно медијски радници који су стално на терену, уврштени у приоритетну групу, на апел медијских удружења, али и на молбу предсједника Србије Александра Вучића.

– Од сутра креће масовна вакцинација становништва – казала је Брнабић и апеловала на све да се што у већем броју пријаве.

Како је навела, што се брже и ефикасније обави вакцинација то ћемо се брже вратити нормалном животу.

Изразила је очекивање да ћемо успјети да се током 2021. године, у здравственом смислу, вратимо ономе што смо живели прије пандемије вируса корона.

Посебну молбу упутила је просвјетним радницима да се у што већем броју пријаве за вакцинацију и навела да је то једини начин да се омогући да они што боље обављају свој посао чувајући своје и здравље својих породица.

Како сазнаје Блиц, вакцину ће први примити министар просвјете Бранко Ружић, а њу ће примити на пункту на Београдском сајму.

 

Коментари 0
Повезане вијести
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    13h 34m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    12h 18m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    7h 3m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    4h 2m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    4h 8m
    0