Одбојкашки клуб “Игман” побједник меморијалног турнира на Палама

27.08.2023. 19:24
0
ИЗВОР: srna.rs

Женски одбојкашки клуб “Игман” са Илиџе побједник је Меморијалног турнира у женској одбојци “Веселинка Слијепчевић Обрадовић” на Палама.

Наташа Павловић, чланица “Игмана”, изабрана је за најбољу играчицу турнира који је одигран у оквиру “Госпојинских свечаности”, манифестације посвећене слави и Дану општине Пале Велике Госпојине.

Технички организатор турнира био је Женски одбојкашки клуб “Јахорина” са Пала, а мечеви су играни у Спортско-пословном центру “Пеки”.

Веселинка Слијепчевић Обрадовић рођена је 20. марта 1990. године у Сарајеву, одрасла је и живјела на Палама, гдје је завршила основну и средњу школу.

Дуго година се бавила одбојком и била члан Женског одбојкашког клуба “Јахорина” са Пала. Изненада је преминула 2018. године.

Поводом Дана и крсне славе општине Велике Госпојине сутра ће у 9.00 часова бити служена литургија у Цркви Успења Пресвете Богородице, након чега ће услиједити литија и дефиле улицама Пала, као и полагање вијенаца на Централном спомен-обиљежју.

Ломљење славског колача је у 13.00 часова у свадбеном салону “Сара”.

Манифестација “Госпојинске свечаности” биће завршене у уторак, 29. августа, изложбом ликовних радова који су настали на Међунароној ликовној колонији “Арт симпозијум”.

Коментари 0
Повезане вијести
Турнир у малом фудбалу у Источном Старом Граду од петка до недјеље Турнир у малом фудбалу у Источном Старом Граду од петка до недјеље
Кафе “Пинки” побједник турнира “Коран 2024” Кафе “Пинки” побједник турнира “Коран 2024”
Турнир у футсалу од 1. јула у Трнову Турнир у футсалу од 1. јула у Трнову
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 12m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 11m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    7h 47m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 8m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    9h 51m
    9