Одјећа коју би мушкарци послије 30. требали избјегавати

28.02.2020. 22:15
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Популарни мушки магазини направили су листу одјевних комада и модних додатака које мушкарци не би смјели носити након 30. године живота. Једногласно потписујемо њихов избор, а у наставку провјерите који су се предмети нашли на попису. 

Скејтерске патике

Ове гломазне патике на старијим мушкарцима једноставно не изгледају добро, стога су допустиве само за оне који и након 30. године возе скејтборд, али искључиво у тој прилици.

Бижутерија или бљештави накит

Мушки накит мора бити дискретан и елегантан, зато мушкарци морају заборавити на љетне наруквице од разнобојних пластичних перлица или конаца, или било какве комаде накита који одишу вибром немарног сурфера.

Бијела поткошуља као вањски одјевни комад

Можда је некада и била прихватљива као замјена за мајицу током љетних дана, али то вријеме одавно је прошло. Толерише се њено ношење искључиво током спавања или искључиво у властитој функцији и уз надопуну с другим вањским одјевним комадима попут кошуље или пуловера.

Ланац за новчаник

У годинама када би мушкарци требали усвајати важност углађености, ланац који виси од кука до стражњице једноставно је неопростиво. 

Инфантилна одјећа и додаци

Након 30. године мушкарци би требали заборавити на одјећу или додатке с недуховитим натписима или простим илустрацијама.

Предимензионирана одјећа

Kада је у питању мода, нема ништа боље од добро кројене одјеће, стога би мушкарци требали избјегавати прешироку одјећу и рећи збогом врећастим панталонама, мајицама и другим комадима.

Изношене тренерке

Нема ништа лоше у лежернијем стилу одијевања, али у категорију лежерних комада никако не улазе старе изношене тренерке с рупама од којих се фрајери годинама не одвајају. Њих би једноставно требало избацити из ормара и замијенити новим моделом.

Прекратке или предугачке кравате

За добар формални стајлинг који укључује елегантне панталоне и кошуљу или одијело, кључна је и кравата правиле дужине. Не смије бити превише дугачка нити превише кратка, а према мишљењу модних стручњака, идеална кравата неће прећи линију мушкарчева ремена него ће минимално дотицати копчу. Након 30. године мушкарац једноставно мора знати одабрати праву кравату.

Коментари 0
Повезане вијести
Како је Милош Обреновић тјерао мушкарце да се жене Како је Милош Обреновић тјерао мушкарце да се жене
Колико воде дневно требају уносити жене, а колико мушкарци Колико воде дневно требају уносити жене, а колико мушкарци
Како уклонити жуте мрље са омиљене одјеће Како уклонити жуте мрље са омиљене одјеће
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    6h 54m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    9h 40m
    0
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    9h 13m
    1
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    12h 20m
    1
  • Лов газда са Јадрана не престаје
    23h 18m
    1