Одржан концерт за помоћ у лијечењу виолинисте Владимира Станојевића

31.03.2022. 20:33
0
ИЗВОР: srna.rs

Хуманитарни концерт хорске музике за помоћ лијечењу виолинисте Владимира Станојевића одржан је вечерас у Храму Светог Василија Острошког у Источном Сарајеву.

На концерту су наступили Камерни хор Смјера за црквену музику и појање Музичке академије Универзитета у Источном Сарајеву, под диригентском палицом Рада Радовића, те Српско пјевачко друштво "Слога" из Сарајева, којим је дириговао Стефан Мојсиловић.

Мојсиловић је рекао Срни да су овим хуманитарним концертом жељели да дају и лични допринос у прикупљању помоћи за лијечење суграђанина и музичара Станојевића, којем је неопходна трансплантација бубрега.

Камерни хор Смјера за црквену музику и појање Музичке академије Универзитета у Источном Сарајеву и Српско пјевачко друштво "Слога" из Сарајева изводили су духовну музику посвећену предстојећем највећем хришћанском празнику Васкрсу.

Четрдесетпетогодишњи виолиниста Владимир Станојевић из Источног Новог Сарајева болује од тешког обољења бубрега, а за изљечење је неопходна трансплантација за коју је потребно око 150.000 КМ.

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“ Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“
Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    21h 35m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    7h 34m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    6h 1m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    7h 53m
    0
  • "Кад ти живот створи хиљаду разлога за плакање, ти му покажи хиљаду разлога за осмијех!"
    8h 51m
    1