Одржана едукативна предавања ученицима о негативностима на друштвеним мрежама

02.03.2020. 15:06
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, у сарадњи са Управом за полицијску обуку, данас су одржали едукативна предавања ученицима средње школе ЈУ СШЦ "Источна Илиџа", на тему „Превенција негативности на друштвеним мрежама“.

Ученици су упознати са свим безбједносним ризицима кориштења интернета као и са свим алатима којима ће заштитити властите активности на дружтвеним мрежама. Указано им је како да препознају разне злоупотребе интернета и како да у тим случајевима реагују.

Едукативна предавања су једна од активности полицијских службеника поводом обиљежавања Међународног дана безбједног интернета и имају за циљ подизање свијести код ученика о ризицима и опасностима кориштења друштвених мрежа.

Коментари 0
Повезане вијести
Гимназијалци из Калиновика доминирали на Регионалном такмичењу из математике, руског и српског језика Гимназијалци из Калиновика доминирали на Регионалном такмичењу из математике, руског и с...
Средњошколци штрајкују јер не ради гријање Средњошколци штрајкују јер не ради гријање
„Токсични зов“ – превентивна активност о штетности коришћења снуса и вејпа „Токсични зов“ – превентивна активност о штетности коришћења снуса и вејпа
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    23h 2m
    10
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    13h 57m
    0
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    12h 46m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    23h 8m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    15h 23m
    0