Održana edukativna predavanja učenicima o negativnostima na društvenim mrežama

02.03.2020. 15:06
0
IZVOR: Katera

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, u saradnji sa Upravom za policijsku obuku, danas su održali edukativna predavanja učenicima srednje škole JU SŠC "Istočna Ilidža", na temu „Prevencija negativnosti na društvenim mrežama“.

Učenici su upoznati sa svim bezbjednosnim rizicima korištenja interneta kao i sa svim alatima kojima će zaštititi vlastite aktivnosti na družtvenim mrežama. Ukazano im je kako da prepoznaju razne zloupotrebe interneta i kako da u tim slučajevima reaguju.

Edukativna predavanja su jedna od aktivnosti policijskih službenika povodom obilježavanja Međunarodnog dana bezbjednog interneta i imaju za cilj podizanje svijesti kod učenika o rizicima i opasnostima korištenja društvenih mreža.

Komentari 0
Povezane vijesti
Gimnazijalci iz Kalinovika dominirali na Regionalnom takmičenju iz matematike, ruskog i srpskog jezika Gimnazijalci iz Kalinovika dominirali na Regionalnom takmičenju iz matematike, ruskog i s...
Srednjoškolci štrajkuju jer ne radi grijanje Srednjoškolci štrajkuju jer ne radi grijanje
„Toksični zov“ – preventivna aktivnost o štetnosti korišćenja snusa i vejpa „Toksični zov“ – preventivna aktivnost o štetnosti korišćenja snusa i vejpa
Najčitanije
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    12h 28m
    0
  • Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
    22h 32m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    19h 59m
    0
  • Nađa Rudakijević, učenica OŠ „Petar Petrović Njegoš“, nagrađena na likovnom konkursu Crvenog krsta
    19h 17m
    0
  • Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope
    23h 19m
    0