Одржано друштвено такмичење у лову рибе на пловак на језеру Лађеница (ФОТО)

27.06.2024. 16:00
0
ИЗВОР: katera.news

Спортско-риболовно друштво „Жељезница“ из Источног Сарајева протеклог викенда је организовало друштвено такмичење у лову рибе на пловак на језеру Лађеница у Доброшевићима за категорије поинира, јуниора и сениора.

У категорији сениора прво мјесто је освојио Срђан Берјан, у категорији јуниора Данило Даничић и у категорији пионира Мирко Клепић.

Друго мјесто у наведеним категоријама освојили су Саво Берјан, Ана Даничић и Урош Ристић, док су треће мјесто освојили Немања Глигоревић, Вук Клепић и Алекса Рикановић.

  • Слика
  • Слика
  • Слика

Фото: Уступљена фотографија

Како су невели из овога друштва, по оцјенама учесника такмичења, судија и осталих виновника, ова значајна програмска манифестација завређује највеће могуће оцјене.

- Све је проведено по такмичарским правилима и пропозицијама: од припреме, жријебања, такмичења, комисијског мјерења, до проглашења побједника и уручења диплома, медаља и пехара, а на свеопште задовољство свих актера – навели су из СРД „Жељезница“.

Такође, почетком мјесеца јуна, унутар овог риболовачког друштва одржано је и такмичења у 'fly fishing-u' на риболовно-такмичарској стази у Кијеву.

Слика

 Фото: Уступљена фотографија

Коментари 0
Повезане вијести
Освештан Храм Светог Варнаве Исповиједника на Врањешу (ФОТО) Освештан Храм Светог Варнаве Исповиједника на Врањешу (ФОТО)
Грађани Источног Сарајева у хуманој мисији - дјеци са Космета подијељени поклони (ФОТО) Грађани Источног Сарајева у хуманој мисији - дјеци са Космета подијељени поклони (ФОТО)
Прва градска бициклијада „Сви у Пале да вртимо педале“ Прва градска бициклијада „Сви у Пале да вртимо педале“
Најчитаније
  • Пронађен младић за којим се трагало
    8h 51m
    0
  • Освештан Храм Светог Варнаве Исповиједника на Врањешу (ФОТО)
    7h 58m
    1
  • Нестао Василије Ламбета (20) из Требиња
    11h 15m
    0
  • Пијан ометао колону службених возила МУП-а
    9h 50m
    2
  • Од сутра на рецепт нових шест лијекова
    9h 36m
    0