Održano društveno takmičenje u lovu ribe na plovak na jezeru Lađenica (FOTO)

27.06.2024. 16:00
0
IZVOR: katera.news

Sportsko-ribolovno društvo „Željeznica“ iz Istočnog Sarajeva proteklog vikenda je organizovalo društveno takmičenje u lovu ribe na plovak na jezeru Lađenica u Dobroševićima za kategorije poinira, juniora i seniora.

U kategoriji seniora prvo mjesto je osvojio Srđan Berjan, u kategoriji juniora Danilo Daničić i u kategoriji pionira Mirko Klepić.

Drugo mjesto u navedenim kategorijama osvojili su Savo Berjan, Ana Daničić i Uroš Ristić, dok su treće mjesto osvojili Nemanja Gligorević, Vuk Klepić i Aleksa Rikanović.

  • Slika
  • Slika
  • Slika

Foto: Ustupljena fotografija

Kako su neveli iz ovoga društva, po ocjenama učesnika takmičenja, sudija i ostalih vinovnika, ova značajna programska manifestacija zavređuje najveće moguće ocjene.

- Sve je provedeno po takmičarskim pravilima i propozicijama: od pripreme, žrijebanja, takmičenja, komisijskog mjerenja, do proglašenja pobjednika i uručenja diploma, medalja i pehara, a na sveopšte zadovoljstvo svih aktera – naveli su iz SRD „Željeznica“.

Takođe, početkom mjeseca juna, unutar ovog ribolovačkog društva održano je i takmičenja u 'fly fishing-u' na ribolovno-takmičarskoj stazi u Kijevu.

Slika

 Foto: Ustupljena fotografija

Komentari 0
Povezane vijesti
Blagoju Markoviću i Marku Stevanoviću uručene nagrade za najbolje poslovne ideje Blagoju Markoviću i Marku Stevanoviću uručene nagrade za najbolje poslovne ideje
Sutra akcija dobrovoljnog davanja krvi u Istočnom Novom Sarajevu Sutra akcija dobrovoljnog davanja krvi u Istočnom Novom Sarajevu
Planinarsko društvo " Trebević" bogatije za četiri licencirana vodiča Planinarsko društvo " Trebević" bogatije za četiri licencirana vodiča
Najčitanije
  • To nisu bili ljudi, već zvijeri: Stradanje braće Petra i Pavla
    6h 30m
    6
  • U Istočnom Novom Sarajevu isplaćena plata od 246.506 KM
    3h 57m
    4
  • Sofija Milinković najmlađa beba u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    22h 7m
    1
  • Čuveni plastični hirurg dr Dražan Erić gostuje i izvodi komplikovan hirurški zahvat u UKC Banjaluka (VIDEO)
    8h 21m
    1
  • Na današnji dan umro veliki Borislav Pekić: Srpski pisac koji je svoj život posvetio borbi za slobodu
    7h 10m
    0