Oдузет путнички аутомобил у Источном Сарајеву

15.11.2022. 10:15
1
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Источно Сарајево јуче су, у Улици Војводе Радомира Путника у Источном Сарајеву, зауставили и контролисали путнички аутомобил „Punto“ којим је управљао возач Ф.Ј. из Старог Града - Кантон Сарајево.

- Током контроле утврђено је да се на возилу налазе „направљене“ регистраске таблице, да возач управља возилом прије стицања права на управљање, те нерегистрованим возилом - саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

У саопштењу наводе да је даљом провјером кроз регистар новчаних казни утврђено да је Ф.Ј. вишеструки повратник у чињењу тежих прекршаја из области безбједности саобраћаја и да по основу неплаћених новчаних казни дугује 280.483,60 КМ, те додају да је возило привремено одузето од возача.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, којем ће против Ф.Ј. бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Фалсификовање исправе“, а Основном суду у Сокоцу бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја из области Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Darko 15.11.2022. 15:47
    Radoniru Putniku oduzeto vozilo,sta ha krijete.
Повезане вијести
Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Опљачкан стан у Источној Илиџи Опљачкан стан у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    14h 57m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    12h 26m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    11h 44m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    6h 40m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    2h 52m
    0