Oduzet putnički automobil u Istočnom Sarajevu

15.11.2022. 10:15
1
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo juče su, u Ulici Vojvode Radomira Putnika u Istočnom Sarajevu, zaustavili i kontrolisali putnički automobil „Punto“ kojim je upravljao vozač F.J. iz Starog Grada - Kanton Sarajevo.

- Tokom kontrole utvrđeno je da se na vozilu nalaze „napravljene“ registraske tablice, da vozač upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje, te neregistrovanim vozilom - saopštili su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U saopštenju navode da je daljom provjerom kroz registar novčanih kazni utvrđeno da je F.J. višestruki povratnik u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i da po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje 280.483,60 KM, te dodaju da je vozilo privremeno oduzeto od vozača.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, kojem će protiv F.J. biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Falsifikovanje isprave“, a Osnovnom sudu u Sokocu biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Darko 15.11.2022. 15:47
    Radoniru Putniku oduzeto vozilo,sta ha krijete.
Povezane vijesti
Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
Opljačkan stan u Istočnoj Ilidži Opljačkan stan u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    18h 43m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    17h 39m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    17h 43m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    14h 36m
    1
  • Četrnaestogodišnji Miloš sa uživanjem se brine o porodičnom imanju
    16h 33m
    0