Огласила се породица Александра Мацана, осумњиченог за убиство сарајевских полицајаца

14.11.2021. 12:18
0

Брат Александра Мацана, Мирослав, огласио се данас поводом натписа федералних медија о његовом брату, који је осумњичен за убиство сарајевских полицајаца.

Писмо преносимо у цјелости.

- Александар Мацан рођен у Сарајеву, настањен на Палама, није тако опасан лик као што медији пишу. Он је до прије десет дана био тотални анонимус. Било је више акција против ауто-мафије, разноразниих кодних назива, а он није споменут ни у једној од њих. Откуд он одједном ту, питање је сада? И зашто су медији направили толики удар на њега и његову породицу одједном? Од посљедњих 11 година, он је седам провео у иностранству, за шта постоје и докази о преласцима граница. И никако га не можемо ставити у кош са главним ауто-мафијашима. Чак и да је крив, а није, они немају апсолутно никаквих доказа да је он починио дјело за које га терете. Осуђен је преко новина прије него што је то учинио суд, институција која је задужена да обави тај посао. Што кажу:“ Свако је невин док се не докаже супротно“. Овдје су Служба и Оса умијешале своје прсте и то преко СДА, да би на неки начин направили удар и на генерала Савчића, чији је он зет, и тако једним ударцем убили двије мухе. Видите шта се дешава у Полицијској управи, које се афере воде тамо, о чему пишу „Аваз“ и „Ослобођење“. Можда су и ти људи из полиције и још неких свера користили апликације, о којима не смију да причају. Већ су направили удар на неког анонимуса, повезали то са генералом, како би скренули пажњу са својих проблема. Већ се пише о аферама унутар инстиуцаји као што су ОСА, СИПА и Kантонални МУП. Проблем тог сукоба је што ту раде субјекти из водећих политичких партија и никако не могу да постигну сарадњу и договор о чему пишу „Аваз“ и „Ослобођење“. Не бојим се објавити овај текст и ако би ми се нешто десило као Драгичевићу и Мемићу, за то можете одмах оптужити државну службу БиХ и њене инститтитуције. Борићу се да докажем да је мој брат невин у овом случају, то јест, да није убица сарајевских полицајаца. За то апсолутно нема доказа, што ћемо надам се истражити и објавити.

Аутор: Мирослав Мацан

*Став аутора текста не одражава став редакције портала Катера!

Коментари 0
Повезане вијести
Писма читалаца: Отказ након 8 дана боловања и 3 мјесеца без плате Писма читалаца: Отказ након 8 дана боловања и 3 мјесеца без плате
Писма читалаца: Зар постоји линија разграничења када треба помоћи људима у невољи? Писма читалаца: Зар постоји линија разграничења када треба помоћи људима у невољи?
Писма читалаца: Становници насеља Луке ускоро неће моћи прићи својим кућама Писма читалаца: Становници насеља Луке ускоро неће моћи прићи својим кућама
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    21h 19m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    18h 54m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    4h 53m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    3h 20m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    5h 12m
    0