Огласили се из тужилаштва о узроку аутобуске несреће код Требиња

17.06.2023. 20:21
1
ИЗВОР: srna.rs

Увиђајем након саобраћајне несреће у Требињу, у којој су два лица погинула, није утврђен било какав технички квар, нити неисправност аутобуса, као ни трагови кочења, па се претпоставља да је возач заспао, рекао је Срни портпарол требињског Окружног јавног тужилаштва Срђан Вукановић.

Он је навео да ће више детаља о узроцима несреће највјероватније бити познато након обдукције тијела возача, која ће бити обављена сутра у Бањалуци.

Саобраћајна несрећа, у којој су два лица погинула, а 13 повријеђено, догодила се рано јутрос када је аутобус који је превозио раднике Основне школе "Георги Стојков Раковски" из Бањалуке, ударио у брдо, а потом у камени зид у мјесту Дражин До код Требиња.

Повријеђени су смјештени у требињску болницу, а један теже повријеђени пацијент је транспортован хеликоптером из требињске болнице у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    72 18.06.2023. 09:24
    Da li je tačno, da je vozač imao 72 godine. Negdje je neko objavio da je tako.
Повезане вијести
Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
Град богатији за дјечака Град богатији за дјечака
Траже веће плате за просвjeтаре, културњаке и раднике у правосуђу Траже веће плате за просвjeтаре, културњаке и раднике у правосуђу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    19h 44m
    9
  • Сутра празник Цвијети
    19h 50m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    19h 58m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    10h 39m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    12h 5m
    0