Олимпијске игре наредне године у јулу

29.03.2020. 12:40
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Олимпијске игре у Токију требале би бити отворене 23. јула, а затворене 8. августа 2021., објавила је јапанска национална телевизија НХК.

Званично ту одлуку ће да саопшти Међународни олимпијски комитет, али су НХК и Њујорк Тајмс из својих извора навели да је датум већ договорен.

Јапан је уложио у Олимпијске игре 12 милијарди долара и сви објекти су већ спремни, а проблем је једино чињеница великих уговора и већ потписаних уговора. Ипак у Јапану истичу да то неће утицати на игре, јер је Влада спремила мјере којима ће помоћи како би се оне одржале без проблема.

- Ако су расходи пребачени на сљедећу годину, то значи да ћемо тај новац имати на располагању ове године. То ћемо узети у обзир- рекао је Јасутоши Нишимура за телевизију НХК.

Коментари 0
Повезане вијести
Руски спортисти добили дозволу за учешће на Олимпијским играма у Паризу Руски спортисти добили дозволу за учешће на Олимпијским играма у Паризу
Пјешачио до Москве да уживо види Путина, сада кренуо на Олимпијске игре у Париз (ВИДЕО) Пјешачио до Москве да уживо види Путина, сада кренуо на Олимпијске игре у Париз (ВИДЕО)
Сара Ћирковић: Сада сањам олимпијску медаљу Сара Ћирковић: Сада сањам олимпијску медаљу
Најчитаније
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    15h 58m
    0
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    3h 1m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    14h 20m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    23h 33m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    16h 34m
    3