Olimpijske igre naredne godine u julu

29.03.2020. 12:40
0
IZVOR: srpskainfo.com

Olimpijske igre u Tokiju trebale bi biti otvorene 23. jula, a zatvorene 8. avgusta 2021., objavila je japanska nacionalna televizija NHK.

Zvanično tu odluku će da saopšti Međunarodni olimpijski komitet, ali su NHK i Njujork Tajms iz svojih izvora naveli da je datum već dogovoren.

Japan je uložio u Olimpijske igre 12 milijardi dolara i svi objekti su već spremni, a problem je jedino činjenica velikih ugovora i već potpisanih ugovora. Ipak u Japanu ističu da to neće uticati na igre, jer je Vlada spremila mjere kojima će pomoći kako bi se one održale bez problema.

- Ako su rashodi prebačeni na sljedeću godinu, to znači da ćemo taj novac imati na raspolaganju ove godine. To ćemo uzeti u obzir- rekao je Jasutoši Nišimura za televiziju NHK.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ruski sportisti dobili dozvolu za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu Ruski sportisti dobili dozvolu za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu
Pješačio do Moskve da uživo vidi Putina, sada krenuo na Olimpijske igre u Pariz (VIDEO) Pješačio do Moskve da uživo vidi Putina, sada krenuo na Olimpijske igre u Pariz (VIDEO)
Sara Ćirković: Sada sanjam olimpijsku medalju Sara Ćirković: Sada sanjam olimpijsku medalju
Najčitanije
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    23h 11m
    7
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    9h 10m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    7h 37m
    0
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    2h 4m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    9h 29m
    0