ОН ТВ – онлајн телевизија са најбољим садржајима

16.02.2023. 10:40
0
ИЗВОР: katera.news

ОН ТВ је нови назив за забаву – м:тел онлине телевизија коју можете да гледате на свом мобилном уређају путем било које интернет мреже, било гдје на простору БиХ.

ОН ТВ гледајте без уговорне обавезе, са могућношћу деактивације кад год пожелите.

Такође, као корисник ОН ТВ-а не морате водити рачуна о плаћању. На основу ваше пријаве и регистрације ваше интернет платне картице, по први пут у БиХ, домаћа платформа омогућава аутоматску наплату сваког обрачунског периода све док не деактивирате услугу.

Одаберите ОН ТВ и уживајте у енглеској Премијер лиги на Арена Спорту, али и другим премиум спортским садржајима.

Прeма својим потребама одаберите пакет Старт ОН са 61 ТВ каналом по цијени од 20 КМ или Макс ОН са 134 ТВ канала и Суперстар видеотеком по цијени од 27 КМ мјесечно.

ОН ТВ нуди вам напредне ТВ функционалности и истовремено гледање садржаја на више уређаја. За м:тел кориснике предност је да ОН ТВ не троши додатни нет у м:тел мрежи.

Довољно је да посједујете паметни телефон или таблет, квалитетну интернет везу и скините апликацију путем Google Play-a, App Store-a ili App Gallery.

За више информација позовите 0800 50 000 или посјетите ontv.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
„Дом инвест“ гради дом за вас „Дом инвест“ гради дом за вас
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    7h 1m
    0
  • Крађа у Палама
    5h 19m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    19h 38m
    2
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    23h 26m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    1h 46m
    0