Опљачкао стан лажно се представљајући као радник "Електропривреде БиХ"

14.02.2021. 19:45
1
ИЗВОР: СРНА

Мушкарац који се лажно представио као радник "Електропривреде БиХ" опљачкао је стан у Сарајеву, а полиција још трага за њим.

Починиоца су снимиле надзорне камере, а пљачка се десила у петак, 12. фебруара, у стану који се налази у сарајевској улици Хамдије Чемерлића 35.

Крађа се десила у стану који је у власништву осамдесетпетодишњакиње. Мушкарац се представио као радник "Електропривреде" који мора пронаћи канал преко којег неко краде струју, пренио је портал "Кликс".

По уласку у стан, украо је новац, три вриједна брендирана ручна часовника, брендирани парфем од 150 милилитара и брендирану мушку наруквицу.

Изашао је на споредни излаз зграде, што је такође забиљежено видео-надзором.

Након тога се удаљио у непознатом правцу. Крађа је пријављена полицији, а грађани се моле за помоћ ако имају информације о починиоцу.

Средином прошлог мјесеца из "Електропривреде БиХ" су упозорили грађане да се поједине особе лажно представљају као њихови радници.

Напоменули су да се њихови радници који очитавају бројила могу кретати само гдје се бројило налази, а да сваки мора имати јасно истакнуту акредитацију и да се користе возилима на којима су јасно истакнути симболи предузећа.

 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Pečenica 14.02.2021. 20:16
    Kao da nas Elektroprivreda ne pljačka.
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    23h 54m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    22h 8m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    12h 23m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    19h 58m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    17h 56m
    0