Опрез преко превоја, могућа поледица

24.12.2021. 08:47
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа није било рођених беба.

Љекарску интервенцију затражило је 40 пацијената.

Град уредно снабдијевен питком водом.

Електридистрибуција:

Пале,

Због радова на 10 kV воду Подграб - Стамболчић, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9:00 до 14:00 часова потрошачима у насељима Ћемановићи и Цареве воде.

Ново Горажде,

Због радова на 10 kV воду 10 kV воду Чајниче доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду  од 9:00 до 12:30 часова у  насељима: Жужело, Бучје и Закаље.

Због радова на 10 kV воду Луке-Миљено доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 13:00 до 15:00 часова потрошачима у насељима: Козара и Подкозара.

Чајниче,

Због радова на 10 kV воду Луке-Миљено доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 13:00 до 15:00 часова потрошачима у насељима: Миљено, Безујно, Бучковићи, Поповићи, Првањ, Гај, Поникве, Стражица, Ждијело, Брента Црни Бор, Батотићи и Трпиње.

Због радова на 10 kV воду Капов Хан - Судићи доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду  од 9:00 до 12:30 часова у  насељима: Капов Хан, Кобилићи, Судићи и Гложин.

У породилишту Универзитетске болнице у Фочи у току протекла 24 часа није било рођених беба.

Љекарску интервенцију затражио је 16 пацијената.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражило је 12 пацијената.

Територијалне ватрогасне јединице имале су једну интервенцију у посљедња 24 часа.

Хан Пијесак,

Интервенција на гашењу запаљеног смећа у контејнеру у насељу Богаљ. Пожар угашен.

На већини путева у Републици Српској и ФБиХ саобраћај се одвија редовно, а додатан опрез при вожњи због могуће поледице потребан је у вишим предјелима, преко превоја, мостова и на прилазима тунелима, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Због активираног клизишта, саобраћај се на дионици магистралног пута Фоча-Горажде у мјесту Филиповићи, на регионалном путу Бистрица-Подграб и дионици Укрина-Горња Вијака одвија једном саобраћајном траком.

Због активираног клизишта, саобраћај се на дионици магистралног пута Фоча-Горажде у мјесту Филиповићи, на регионалном путу Бистрица-Подграб и дионици Укрина-Горња Вијака одвија једном саобраћајном траком.

На магистралном путу Брод на Дрини-гранични преалз Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен због бројних одрона и опасности од клизишта.

На граничним прелазима Градишка и Доња Градина појачан је интензитет саобраћаја на улазу у БиХ, док на осталим прелазима задржавања нису дужа од 30 минута.

Из АМС-а подсјећају да је гранични прелаз Козарска Дубица отворен за међународни путнички саобраћај. 

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно облачно, понегдје са слабом кишом, али топлије него претходни дан.

Слаба киша очекује се на југу и крајњем западу, а на истоку ће се магла понегдје задржавати и током дана, уз хладније вријеме, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, јужног и југозападног смјера, поподне на западу јак.

Највиша температура ваздуха биће од четири до десет, на југу до 13 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена јутрос: Соколац минус шест, Вишеград и Рудо минус четири, Фоча минус два, Хан Пијесак, Добој минус један, Гацко, Нови Град, Чемерно и Зеница нула, Бањалука један, Билећа, Сарајево и Ливно два, Невесиње, Тузла и Бугојно три, Сребреница и Шипово четири, Бијељина, Требиње, Мраковица и Мостар пет, те Рибник и Бихаћ осам степени Целзијусових.

На Хан Пијеску јутрос је измјерено 47 центиметара снијега, на Чемерну 45, Сокоцу 21 и Гацку пет центиметара.

Коментари 0
Повезане вијести
У Српској рођено 15 беба У Српској рођено 15 беба
Промјенљиво са повременом слабом кишом Промјенљиво са повременом слабом кишом
Град богатији за дјевојчицу Град богатији за дјевојчицу
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    12h 30m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    15h 54m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    11h 23m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    3h 0m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    2h 41m
    0