Општина Источна Илиџа финансира израду Главног пројекта “Расвјета стадиона ФК Славија”

13.08.2021. 15:54
0
ИЗВОР: Општина Источна Илиџа

Начелник општине Источна Илиџа, Маринко Божовић и представници ФК "Славија" данас су, полазећи од заједничког интереса за унапређење спорта и спортске инфраструктуре у Источном Сарајеву, а да би се створили услови за организацију спортских такмичења локалног, регионалног и међународног значаја, потписали Споразум о финансирању израде Главног пројекта "Расвјета стадиона ФК Славија". 

Предмет овог споразума је финансирање израде Главног пројекта "Расвјета стадиона ФК Славија", Источно Сарајево, како би се испунили услови које је прописала Европска кућа фудбала (УЕФА) за организовање U17 Европског првенства у фудбалу за жене 2022. године. 

Обавезе ФК "Славија" су да, у року од 30 дана, изврши избор извођача радова, да након потписивања Уговора са изабраним извођачем исти достави Општини Источна Илиџа, те да средства која буду уплаћена од стране општине буду утрошена искључиво за плаћање Главног пројекта. 

Општина се обавезује да, на основу Споразума и Уговора са главним извођачем, одобри и исплати средства у складу са динамиком предвиђеном у Уговору. 

Коментари 0
Повезане вијести
Владика Јоаникије: Свештеномученици дабробосански позивају на праштање (ФОТО) Владика Јоаникије: Свештеномученици дабробосански позивају на праштање (ФОТО)
Сутра слава СДС-а у Источној Илиџи Сутра слава СДС-а у Источној Илиџи
Марш одбране на Илињачу 21. јула Марш одбране на Илињачу 21. јула
Најчитаније
 • ''Вукови" са Пала купили аутомобил Драги Рупару
  18h 50m
  4
 • Традиционално дружење Илиџанаца (ФОТО)
  18h 40m
  2
 • Хеликоптер активан на терену, избачено 25 тона воде, отежани услови за гашање ватре
  18h 55m
  0
 • Заштитите своје љубимце од топлотног удара
  22h 53m
  5
 • Након првог уписног рока остало 27 слободних мјеста на буџету на Машинском факултету
  23h 55m
  2