Општина Источна Илиџа финансира превоз дјеце из три вртића

25.01.2021. 21:48
0
ИЗВОР: КАТЕРА

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић рекао је данас да ће општина Источна Илиџа финансирати превоз дјеце из три вртића са подручја ове општине, у оквиру пројекта бесплатног скијања на Јахорини.

- Општина Источна Илиџа финансираће трошкове превоза до Јахорине за дјецу из три вртића која се налазе на подручју наше општине. На данашњем састанку са директорицама вртића "Игра ми је храна", "Нова радост" и "Машин свијет" договорили смо термине у којима ће свака од ових установа организовати одласке до Јахорине – написао је Божовић на свом Фејсбук профилу.

Он је такође рекао да наши најмлађи суграђани не требају остати ускраћени за боравак на планини и зимске радости које она пружа, те да је на овај начин општина Источна Илиџа жељела дати  допринос у реализацији ове активности. 

Коментари 0
Повезане вијести
Grand Off-road Tour 2024 – спој незаборавне авантуре и природних љепота Grand Off-road Tour 2024 – спој незаборавне авантуре и природних љепота
Прекид електричне енергије у Палама Прекид електричне енергије у Палама
Општина Трново: Земља на Јахорини је општинска и нећемо одустати од спровођења регулационог плана у складу са законом Општина Трново: Земља на Јахорини је општинска и нећемо одустати од спровођења регулацио...
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    10h 40m
    3
  • Земљотрес у БиХ
    12h 15m
    0
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    20h 39m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    19h 36m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    14h 19m
    9