Општина Источна Илиџа финансира превоз дјеце из три вртића

25.01.2021. 21:48
0
ИЗВОР: КАТЕРА

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић рекао је данас да ће општина Источна Илиџа финансирати превоз дјеце из три вртића са подручја ове општине, у оквиру пројекта бесплатног скијања на Јахорини.

- Општина Источна Илиџа финансираће трошкове превоза до Јахорине за дјецу из три вртића која се налазе на подручју наше општине. На данашњем састанку са директорицама вртића "Игра ми је храна", "Нова радост" и "Машин свијет" договорили смо термине у којима ће свака од ових установа организовати одласке до Јахорине – написао је Божовић на свом Фејсбук профилу.

Он је такође рекао да наши најмлађи суграђани не требају остати ускраћени за боравак на планини и зимске радости које она пружа, те да је на овај начин општина Источна Илиџа жељела дати  допринос у реализацији ове активности. 

Коментари 0
Повезане вијести
Бициклима до Острога - вожња у част погинулих бораца Војске Републике Српске (ФОТО) Бициклима до Острога - вожња у част погинулих бораца Војске Републике Српске (ФОТО)
Пријем за основце из Источне Илиџе који су освојили прво мјесто на републичком такмичењу у фудбалу (ФОТО) Пријем за основце из Источне Илиџе који су освојили прво мјесто на републичком такмичењу ...
Божовић потписао уговоре о суфинансирању са представницима заједница етажних власника Божовић потписао уговоре о суфинансирању са представницима заједница етажних власника
Најчитаније
 • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
  12h 24m
  0
 • Тешка несрећа у Сарајеву: Једна дјевојка погинула, двије тешко повријеђене
  20h 59m
  0
 • Сутра мирни скуп на мјесту гдје је страдала Азра Спахић (ФОТО)
  11h 52m
  0
 • Годишњица рођења српског пјесника Алексе Шантића
  12h 54m
  0
 • Вучевић нови предсjедник СНС-a
  16h 59m
  0