Opština Istočna Ilidža finansira prevoz djece iz tri vrtića

25.01.2021. 21:48
0
IZVOR: KATERA

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović rekao je danas da će opština Istočna Ilidža finansirati prevoz djece iz tri vrtića sa područja ove opštine, u okviru projekta besplatnog skijanja na Jahorini.

- Opština Istočna Ilidža finansiraće troškove prevoza do Jahorine za djecu iz tri vrtića koja se nalaze na području naše opštine. Na današnjem sastanku sa direktoricama vrtića "Igra mi je hrana", "Nova radost" i "Mašin svijet" dogovorili smo termine u kojima će svaka od ovih ustanova organizovati odlaske do Jahorine – napisao je Božović na svom Fejsbuk profilu.

On je takođe rekao da naši najmlađi sugrađani ne trebaju ostati uskraćeni za boravak na planini i zimske radosti koje ona pruža, te da je na ovaj način opština Istočna Ilidža željela dati  doprinos u realizaciji ove aktivnosti. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Grand Off-road Tour 2024 – spoj nezaboravne avanture i prirodnih ljepota Grand Off-road Tour 2024 – spoj nezaboravne avanture i prirodnih ljepota
Prekid električne energije u Palama Prekid električne energije u Palama
Opština Trnovo: Zemlja na Jahorini je opštinska i nećemo odustati od sprovođenja regulacionog plana u skladu sa zakonom Opština Trnovo: Zemlja na Jahorini je opštinska i nećemo odustati od sprovođenja regulacio...
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    6h 56m
    3
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    16h 55m
    0
  • Zemljotres u BiH
    8h 31m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    15h 52m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    10h 35m
    9