Opština Istočna Ilidža finansira prevoz djece iz tri vrtića

25.01.2021. 21:48
0
IZVOR: KATERA

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović rekao je danas da će opština Istočna Ilidža finansirati prevoz djece iz tri vrtića sa područja ove opštine, u okviru projekta besplatnog skijanja na Jahorini.

- Opština Istočna Ilidža finansiraće troškove prevoza do Jahorine za djecu iz tri vrtića koja se nalaze na području naše opštine. Na današnjem sastanku sa direktoricama vrtića "Igra mi je hrana", "Nova radost" i "Mašin svijet" dogovorili smo termine u kojima će svaka od ovih ustanova organizovati odlaske do Jahorine – napisao je Božović na svom Fejsbuk profilu.

On je takođe rekao da naši najmlađi sugrađani ne trebaju ostati uskraćeni za boravak na planini i zimske radosti koje ona pruža, te da je na ovaj način opština Istočna Ilidža željela dati  doprinos u realizaciji ove aktivnosti. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital! Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Božović: Privredno pozicionirani i u gradu Istočno Sarajevo i u Srpskoj Božović: Privredno pozicionirani i u gradu Istočno Sarajevo i u Srpskoj
Najčitanije
 • Majevičko ratište 1992-1995. godine
  30m
  0
 • Majka izbola kćerku kad su došli socijalni radnici
  20h 32m
  0
 • Na Nišićima obilježeno 150 godina postojanja hrama Svetih apostola Petra i Pavla (FOTO)
  14h 47m
  3
 • Obilježene 82 godine od stradanja više od 6.000 Srba Sarajevsko-romanijske regije
  20h 2m
  4
 • Dječak (10) pogođen iz vazdušne puške u parku
  13h 44m
  0