Општина Источна Илиџа новчано помаже у организацији малих матура

10.06.2024. 15:25
0
ИЗВОР: katera.news

Општина Источна Илиџа је обезбиједити новчана средства за организовање матурских вечери за 161 ученика основних школа “Петар Петровић Његош”, “Алекса Шантић” и “Јован Дучић”, односно ученике свих основних школа са подручја Источне Илиџе.

На приједлог Омладинског савјета Источна Илиџа, ова локална заједница је обезбиједила новчана средства у износу од 7.000 КМ којима ће се платити трошкови прославе матурске вечере.

Начелник општине Маринко Божовић истакао је да је основни циљ Општине Источна Илиџа да буде сервис грађана, те да се овакви видови подршке реализују на обострано задовољство.

Такође, Божовић је навео да постоји идеја да од сљедеће године Општина Источна Илиџа и Омладински савјет Источна Илиџа, заједно са родитељима ученика завршних разреда основних школа из ове локалне заједнице, организује прославу мале матуре за све ученике заједно.

- Они ће, сви заједно, кроз адекватан културни програм, завршити једно поглавље свог живота, навели су из ове општине - навео је Божовић на састанку који је данас одржан са представницима родитеља матураната.

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Ослобођење од ненародне власти ће кренути из Источне Илиџе Божовић: Ослобођење од ненародне власти ће кренути из Источне Илиџе
ОО СДС-а Источна Илиџа отвара предизборну кампању ОО СДС-а Источна Илиџа отвара предизборну кампању
Источна Илиџа: Лице лишено слободе због посједовања дроге Источна Илиџа: Лице лишено слободе због посједовања дроге
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 15m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 38m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 11m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 8m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    12h 59m
    0