Opština Istočna Ilidža novčano pomaže u organizaciji malih matura

10.06.2024. 15:25
0
IZVOR: katera.news

Opština Istočna Ilidža je obezbijediti novčana sredstva za organizovanje maturskih večeri za 161 učenika osnovnih škola “Petar Petrović Njegoš”, “Aleksa Šantić” i “Jovan Dučić”, odnosno učenike svih osnovnih škola sa područja Istočne Ilidže.

Na prijedlog Omladinskog savjeta Istočna Ilidža, ova lokalna zajednica je obezbijedila novčana sredstva u iznosu od 7.000 KM kojima će se platiti troškovi proslave maturske večere.

Načelnik opštine Marinko Božović istakao je da je osnovni cilj Opštine Istočna Ilidža da bude servis građana, te da se ovakvi vidovi podrške realizuju na obostrano zadovoljstvo.

Takođe, Božović je naveo da postoji ideja da od sljedeće godine Opština Istočna Ilidža i Omladinski savjet Istočna Ilidža, zajedno sa roditeljima učenika završnih razreda osnovnih škola iz ove lokalne zajednice, organizuje proslavu male mature za sve učenike zajedno.

- Oni će, svi zajedno, kroz adekvatan kulturni program, završiti jedno poglavlje svog života, naveli su iz ove opštine - naveo je Božović na sastanku koji je danas održan sa predstavnicima roditelja maturanata.

Komentari 0
Povezane vijesti
Centar za zdravo starenje “Aktiva” u Istočnoj Ilidži proslavio tri godine rada Centar za zdravo starenje “Aktiva” u Istočnoj Ilidži proslavio tri godine rada
Krađa u Istočnoj Ilidži, otuđeni ručni satovi i zlatni lanac Krađa u Istočnoj Ilidži, otuđeni ručni satovi i zlatni lanac
Uhapšena lica zbog krađe u Istočnoj Ilidži Uhapšena lica zbog krađe u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Sjećanje na poginule i umrle borce Srpske garde Ilidža
    12h 18m
    0
  • Zaplijenjeno više od pet kilograma droge, uhapšena dva muškarca
    8h 50m
    0
  • U Srpskoj poskupljuje brašno
    13h 48m
    1
  • Na kongresu stomatologa operacija uživo i predavanja stručnjaka
    9h 57m
    0
  • Otkrivena spomen-ploča povodom 30 godina od osnivanja ratne bolnice
    3h 11m
    2