Општински одбор и замјеник начелника Калиновика прешао у СДС

01.07.2024. 09:43
0
ИЗВОР: vijestisrpske.com

Замјеник начелника Калиновика и члан СНСД-а Ђорђе Сладоје, и велики број чланова те странке прешло је у СДС у тој маленој општини.

Скоро двије деценије власти начелника Радомира Сладоја Дебе кулминирало је колективном побуном у Општинском одбору СНСД-а у Калиновику.

СДС Калиновик је на своме "Фејсбук профилу" објавио фотографију Ђорђа Сладоја у општинским просторијама СДС-а уз статус:

- Нашем тиму синоћ се са великим бројем чланова придружио замјеник начелника општине Калиновик Ђорђе Сладоје, који је одлучио напустити политику корупције, криминала, једноумља и владавине једног човјека и придружити се Српској демократској странци.

Као по обичају због похлепе и моћи садашњег начелника свак ко му се супростави буде таргетиран као издајник, и свак ко иоле помисли на своје право аутоматски буде елиминисан.

Политика окупљања против овакве појаве је једина којом се можемо одупријети човјеку који 20 година разара ову малу општину која се налази на ивици амбиса и провалије.

Покушаје подметања и међусобних несугласица морамо оставити иза себе и супроставити се похлепи и лудилу човјека који је све спржио.

Познато је да је ова власт настала на куповини људи и да се већина чланова СНСД- а некада налазила на високим позицијама у Српској демократској странци, па и садашња листа на којој су некадашње наше прве ведете којима смо беспоговорно вјеровали и гинули за њих, да би они смишљали само како издати и продати.

Наша рука је пружена према свим људима који желе промјене и наш главни циљ је смјена власти која за двадесет година није успјела ништа урадити сем маркентишки промовисати коке носиље.

Нашим новим саборцима желимо добродошлицу и да се више никада не понови политика подјеле, мржње, међусобних конфронтација у којој једину корист извлачи идеолог свих аномалија у нашој општини садашњи начелник Радомир Сладоје звани Лопов окружен сутним шићарџијама који само гледају како се огребати од народни новац.

 

Врјеме најбољи судија а ми сви како радили тако нам и Бог помогао, наводи се у објави СДС Калиновик.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Уставни суд БиХ уважио жалбу СДС-a: На изборе под старим називом упркос санкцијама Уставни суд БиХ уважио жалбу СДС-a: На изборе под старим називом упркос санкцијама
Суд БиХ одбио жалбу СНСД-а: Гласачки листић ПДП важећи Суд БиХ одбио жалбу СНСД-а: Гласачки листић ПДП важећи
Милован Бјелица кандидат СДС-а за начелника општине Соколац Милован Бјелица кандидат СДС-а за начелника општине Соколац
Најчитаније
  • У Источном Новом Сарајеву исплаћена плата од 246.506 КМ
    22h 28m
    8
  • Благоју Марковићу и Марку Стевановићу уручене награде за најбоље пословне идеје
    20h 42m
    0
  • Oсумњичен да је искориштавао малољетну особу за порнографију
    23h 25m
    0
  • Преминуо Урош Пена
    22h 53m
    0
  • Страшно невријеме погодило Црну Гору: Двије особе погинуле
    21h 27m
    0