„Орлови“ против Италије за прво мјесто у групи

04.09.2019. 09:52
0
ИЗВОР: РТС

Кошаркашка репрзентација Србије игра у Фошану против Италије посљедњу утакмицу у групи Д на Свјетском првенству у Италији.

Сасвим је јасно да нема непознаница између ових ривала.

Србија и Италија су се два пута састале у припремном периоду пред почетак Мундобаскета. Оба пута побиједила је Србија.

Селектор Александар Ђорђевић добро зна све врлине и мане ривала, а предстојећу утакмицу је оцијенио као најважнију у досадашем дијелу.

-Играли смо већ два пута против њих у припремном периоду и побиједили, али они тада нису били комплетни. Знамо да су у изузетној шутерској форми и мислим да ће бити јако добра утакмица. Отворили су првенство сјајним шутерским серијама. Атлетски су јаки и снажни, али не толико високи, знамо све, више мање - рекао је селектор Ђорђевић.

Послије две лагане побједе, над Анголом и Филипинима, "орлове" данас чека тежи задатак - утакмица која одлучује о првом мјесту у групи.

-Ове двије побједе нас нису уљуљкале, знамо ко смо, знамо шта је Србија, знамо за који грб играмо - истакао је Мирослав Радуљица. 

Утакмица почиње у 13.30.

Коментари 0
Повезане вијести
Србија и Албанија желе заједничку организацију Европског првенства у фудбалу! Србија и Албанија желе заједничку организацију Европског првенства у фудбалу!
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Најчитаније
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    49m
    0
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    4h 52m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    6h 56m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    19h 32m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    4h 10m
    0